Index / Ambachten / Hoe gebruik Liquid Stitch voor Hemming

Share This Post

Ambachten

Hoe gebruik Liquid Stitch voor Hemming

Het creëren van een ingesloten rand op een stukje stof voorkomt dat het rafelen en geeft elk kledingstuk of een ander voorwerp genaaid een professioneel uitziende afwerking. Hemming een rand is eenvoudig genoeg voor zelfs beginnende riolen, maar als

AdvertisementHet creëren van een ingesloten rand op een stukje stof voorkomt dat het rafelen en geeft elk kledingstuk of een ander voorwerp genaaid een professioneel uitziende afwerking. Hemming een rand is eenvoudig genoeg voor zelfs beginnende riolen, maar als je niet wilt dat een zoom naaien kunt u dezelfde professionele look met Liquid Stitch bereiken.

Wat je nodig hebt

Item moet worden gezoomd

Heerser

Ijzer

Liquid Stitch

Vouw over de rauwe rand van de stof 1/2 in., Vouwen in de richting van de verkeerde kant van de stof. Strijk de vouw. Vouw de rand van het weefsel opnieuw naar de verkeerde kant van het weefsel, dit keer de gewenste lengte van de zoom. Strijk de vouw. Open beide plooien.

Trek een lijn van Liquid Stitch langs de verkeerde kant van de hele 1/2 -in rand van de eerste vouw. Vouw de eerste vouw, en uitvoeren van uw vinger over de stof om de twee lagen samen soepel houden.

Trek een lijn van Liquid Stitch langs de nieuwe rand. Vouw de tweede vouw, en uitvoeren van uw vinger over de stof om de zoom te sluiten.

Laat 24 uur voor de Liquid Stitch volledig drogen voordat het dragen of met behulp van de ingesloten punt.

Hints

Chemisch reinigen wordt niet aanbevolen voor items omzoomd met Liquid Stitch.

Share This Post