Index / Bedrijf / Hoe gebruik je Turbo Lister 2 eBay-aanbiedingen maken die verkopen Maak

Share This Post

Bedrijf

Hoe gebruik je Turbo Lister 2 eBay-aanbiedingen maken die verkopen Maak

Turbo Lister 2 is een gratis tool die eBay biedt om u te helpen een lijst van uw items in bulk. Met Turbo Lister 2, kunt u uw eBay-aanbiedingen maken offline en upload ze allemaal tegelijk. U kunt zelfs gebruik Turbo Lister om uw eBay-objecten opnieu

Advertisement

Turbo Lister 2 is een gratis tool die eBay biedt om u te helpen een lijst van uw items in bulk. Met Turbo Lister 2, kunt u uw eBay-aanbiedingen maken offline en upload ze allemaal tegelijk. U kunt zelfs gebruik Turbo Lister om uw eBay-objecten opnieuw aanbieden. Dit kan je een ongelooflijke hoeveelheid tijd op de lijst en opnieuw aanbieden op te slaan. Turbo Lister bespaart ook een kopie van elke eBay-aanbieding die u maakt. Het zal zelfs een back-up van uw aanbiedingen.

Schrijf u in voor een eBay-account, als u dat nog niet hebt gedaan. Log in op je account, dan is het opzetten van een rekening van de verkoper, indien nodig. Om dit te doen, voert u uw betaling informatie over de accountpagina van Mijn eBay. U kunt een creditcard gebruiken om uw identiteit te verifiëren, of u kunt controleren voor een kleine vergoeding als u niet wilt dat uw credit card informatie te verstrekken. Selecteer vervolgens de soorten betalingen die u zal accepteren van uw eBay-kopers.

Download en installeer de Turbo Lister 2 installatiebestand te installeren. Start Turbo Lister en selecteer "opzetten van een nieuwe Turbo Lister File." Voer uw eBay gebruikersnaam als daarom wordt gevraagd. Vul uw wachtwoord in het veld "Turbo Lister Authorization" naar een eBay-token te creëren. Lees de Turbo Lister voorwaarden en privacy policy. Klik op 'Ik ga akkoord' als u wilt doorgaan. Controleer uw eBay-account informatie in het volgende venster.

Selecteer "Maak een nieuw item" of "Gegevens synchroniseren met eBay." "Maak een nieuw item" zal brengen de basis aanbiedingstemplate. "Gegevens synchroniseren met eBay" zal te downloaden uw huidige, verkochte en onverkochte woningen van eBay. Selecteer synchroniseren alleen als u al verkopen op eBay of als je er in de afgelopen maanden zijn verkocht. Zorg ervoor dat u voldoende duidelijke, heldere beelden en een goed geschreven, beknopte omschrijving van uw punt met uw eBay-aanbieding bevatten.

Maak mappen voor je aanbiedingen in Turbo Lister door te klikken op Bestand> Nieuw> Map. Noem deze mappen door de maand en het jaar, door de namen van de dagen van de week, de aard van de goederen worden verkocht, de naam van uw zending klanten of een andere naam die helpt vind je eenvoudig je eBay-aanbiedingen.

Maak sjablonen voor uw items. Klik op Bestand> Nieuw> Item om een ​​nieuwe eBay-vermelding te maken. Wanneer de lijst is voltooid, selecteert u 'Opslaan als sjabloon. " Als alternatief kunt u de link "Listing activiteit" in het linkerpaneel te selecteren om een ​​van je gedownloade eBay-aanbiedingen te openen. Met de rechtermuisknop op het item en selecteer 'Kopiëren'. Klik op de "Inventory" link en kies de gewenste map. Klik met de rechtermuisknop de werkruimte en selecteer "Plakken." Open de eBay-aanbieding, de gewenste wijzigingen te maken en selecteer 'Opslaan als sjabloon. " Gebruik je eBay templates door te klikken op Bestand> Nieuw> Item van sjabloon.

Dupliceren uw sjablonen naar de lijst meerdere soortgelijke eBay items. Selecteer de gewenste eBay tempate in Turbo Lister en klik op "dupliceren." Typ het aantal exemplaren dat u wilt in het veld en klik op "OK."

Upload uw eBay-objecten. Selecteer de items die u wilt weergeven en selecteer "Aan uploaden." Selecteer "Go Upload" in het volgende venster. Klik op de knop "Bereken Vergoedingen" om de eBay-kosten voor uw geselecteerde items. Als de eBay-kosten verkeerd lijken, onderzoekt ze en je aanbiedingen bewerken om eventuele fouten te verwijderen. Selecteer "All uploaden", "Upload Selected" of "Uploaden naar Verkoopmanager" om je aanbiedingen te sturen naar eBay.

Hints

U moet een geldige creditcard nummer aan Turbo Lister's scheduling functie te gebruiken bieden.

Gebruik een veiling gastheer voor het hosten van uw eBay afbeeldingen, indien mogelijk. Open uw vermelding te bewerken, selecteer "Customize" in de "Foto's en beschrijving:" gebied. Selecteer "Self-gehoste foto's" en klik op "OK." Voer de URL van uw afbeeldingen om ze in te voegen in uw eBay-aanbieding.

Share This Post