Index / Gezondheid / Hoe gebruik je onderarm Steunpilaren

Share This Post

Gezondheid

Hoe gebruik je onderarm Steunpilaren

Onderarm krukken, soms ook wel elleboogkrukken, zijn een soort van mobiliteit apparaat dat mensen te helpen bij het lopen. De onderarm manchetten en handgrepen zijn ontworpen om een ​​deel van het gewicht af van de armen tijdens het gewicht lager. He

Advertisement

Onderarm krukken, soms ook wel elleboogkrukken, zijn een soort van mobiliteit apparaat dat mensen te helpen bij het lopen. De onderarm manchetten en handgrepen zijn ontworpen om een ​​deel van het gewicht af van de armen tijdens het gewicht lager. Het leren hoe te gebruiken en aan te passen onderarm krukken naar behoren zullen ervoor zorgen dat je jezelf niet leiden tot verdere schade of onnodige spierspanning.

Wat je nodig hebt

onderarm krukken

Staan de onderarm krukken tegen uw lichaam om ervoor te zorgen dat de totale hoogte van elke kruk geschikt is. Wanneer rechtop, moet de handgreep van elk onderarm kruk ongeveer waar de hit je pols bochten. Een reeks knoopsluiting aan de onderkant van de krukken veranderen van de hoogte.

Stel de plaatsing van de manchet op de onderarm krukken voordat je begint te lopen met hen. Gebruik de lente knoppen op de bovenste helft van de kruk aan de manchetten omhoog of omlaag. De manchet moet ongeveer 1-2 inches hieronder waar je elleboog bochten.

Draai de kraag - de lip-type armatuur aan het einde van de onderste set van de lente knoppen - op elke kruk. Dit stelt de manchetten, zodat ze niet zullen bewegen als je loopt.

Pak de handgreep van de krukken, één in elke hand, terwijl het plaatsen van de manchetten op elke voorarm. De manchet is gevormd als een U; het open einde van de U moet naar buiten gericht.

Raadpleeg uw arts over hoe je de onderarm krukken moet gebruiken in termen van een looppatroon. Sommige mensen gebruiken de mobiliteit hulp hen ondersteuning te geven bij het lopen met beide benen. Anderen kan nodig zijn om meer gewicht op een voet te houden als gevolg van een bijzondere vorm van letsel. Ieder mens leert van zijn medische zorgverlener die kruk om vooruit eerst in relatie tot intensivering zetten.

Plaats een aantal, maar niet alle, van het gewicht van uw lichaam op de handgreep terwijl je loopt met de onderarm krukken. De krukken zijn niet ontworpen om optimaal lichaamsgewicht van een persoon te weerstaan, maar fungeren als een ondersteuning.

Share This Post