Index / Eten drinken / Hoe gebruik je een vleesmolen te Pellets maken

Share This Post

Eten drinken

Hoe gebruik je een vleesmolen te Pellets maken

Verschillende soorten en maten pellets kunnen worden gemaakt met een handmatige of gemotoriseerde vleesmolen. Pellets worden gebruikt in een verscheidenheid van voedsel en kruiden toepassing op plantaardig en dierlijk materiaal te comprimeren. De gep

AdvertisementVerschillende soorten en maten pellets kunnen worden gemaakt met een handmatige of gemotoriseerde vleesmolen. Pellets worden gebruikt in een verscheidenheid van voedsel en kruiden toepassing op plantaardig en dierlijk materiaal te comprimeren. De geperste van een vleesmolen vaak gedroogd tot het vochtgehalte verder te verminderen. Kleine droge pellets kunnen worden opgeslagen langer, nauwkeurig en gelijkmatig gedispergeerd. Crank up een vleesmolen om materialen vermalen tot een hanteerbare vorm.

Wat je nodig hebt

Mes

Vleesmolen

Snijd de pellet materialen voor het vervaardigen in stukken van ongeveer de grootte van het spel dobbelstenen. Kleine stukjes kan de pellets nog een mengsel van ingrediƫnten.

Selecteer de molen plaat voor de pellet maat die u wilt maken. Installeer de molen plaat aan de voorzijde van de gehaktmolen. Plaats een lege kom onder de molen plaat.

Laad de pellet materiaal in de trechter in zelfs bedragen. Druk op de stamper in de trechter om de materialen te comprimeren. Draai langzaam de slinger aan de vleesmolen of schakel een gemotoriseerd model op haar langzaamste instelling.

Schuif het lemmet van het mes langs het oppervlak van het grind plaat wanneer de pellets de benodigde lengte bereikt. Dump en vervang de kom als het eenmaal is bijna vol van pellets. Verdeel de pellets in een enkele laag op een schone ondergrond in een goed geventileerde ruimte.

Verzegeling van de pellets in zakken of andere opslagcontainers zodra ze volledig zijn opgedroogd. De meeste kleine pellets te drogen 's nachts of rond acht uur. Demonteren en reinigen van de vleesmolen grondig voor het volgende gebruik.

Hints

Plaats een ventilator in de droogruimte circulatie verhogen en de droogtijden voor pellets.

Pellets hun vorm niet vastgehouden in de kom indien de materialen te vochtig voorafgaand aan het vormen.

Share This Post