Index / Ambachten / Hoe gebruik je een hydraulische pers voor Sieraden maken

Share This Post

Ambachten

Hoe gebruik je een hydraulische pers voor Sieraden maken

De hydraulische pers wordt vaak omschreven als de grootste, sterkste en gemakkelijkste hamer om te gebruiken in een juwelier gereedschapskist. De hydraulische pers is een geweldig hulpmiddel voor het silhouet stampen, vouw vormen en synclastische en

AdvertisementDe hydraulische pers wordt vaak omschreven als de grootste, sterkste en gemakkelijkste hamer om te gebruiken in een juwelier gereedschapskist. De hydraulische pers is een geweldig hulpmiddel voor het silhouet stampen, vouw vormen en synclastische en anti-klastische verhogen. Gebruik een silhouet sterven in uw hydraulische pers om mooie kunst sieraden te maken.

Wat je nodig hebt

hydraulische pers

Silhouette sterven

Bladmetaal

Rubber of urethaan vel

-Sieraden maken gereedschappen

Selecteer het silhouet dobbelsteen die u wilt gebruiken in uw hydraulische pers. Als de dobbelsteen heeft meer dan een cut-out, beslissen welke u wilt gebruiken voor uw kunst sieraad. Merk op dat als het formulier op de dobbelsteen is niet symmetrisch, dan zul je een spiegelbeeld hebben als u aan de dood op en gebruik maken van de andere kant van de dobbelsteen.

Gloeien een stuk metaal dat groter is dan de cut-out in uw sterven. U kunt koper, zilver, goud, messing en de meeste andere metalen plaat te gebruiken. Zorg ervoor dat het blad zich uitstrekt 1-2 inches buiten de randen van de cut-out.

Plaats het plaatwerk op de top van de cut-out op de dobbelsteen vorm.

Leg een stuk rubber of urethaan laken over het plaatwerk in de matrijs.

Leg de dobbelsteen in de hydraulische pers. Voorzichtig pomp de druk totdat u een druk van niet meer dan 50 pond hebben bereikt.

Laat de pers, trek de matrijs, verwijder de rubber of urethaan en controleer de metaal. Als u tevreden bent met het resultaat, bent u klaar. Als je een diepere vorm wilt, dan gloeien de metalen weer en herhaal deze stappen tot het metaal wordt gevestigd op de diepte die u wilt.

Zodra u tevreden bent met het resultaat, gebruiken zag een juwelier om het overtollige plaatwerk te verwijderen. Gebruik je fantasie om de matrijs gevormde component te integreren in uw handgemaakte sieraden design.

Hints

Rio Grande verkoopt de Bonnie Doon hydraulische pers ontwikkeld voor metalsmiths, het maken van sieraden en andere kleine kunstwerken. Rio Grande verkoopt ook een Bonny Doon silhouet sterven container en urethaan kit samen met vele, vele verschillende gevormde staal silhouet sterft.

Enkele van de meest interessante matrijs gevormd sieraden nodig op maat gemaakte matrijzen. Rio Grande verkoopt Bonny Doon silhouet sterven blanks, zodat u kunt uw eigen silhouet sterven om te gebruiken met een hydraulische pers voor het maken van sieraden.

Draag altijd oogbescherming bij het werken met een hydraulische pers.

Share This Post