Index / Bedrijf / Hoe gebruik je een drukpers

Share This Post

Bedrijf

Hoe gebruik je een drukpers

De drukpers werd uitgevonden door Johann Gutenberg in 1439. Met de uitvinding van de drukpers kwam de explosie van boeken, wetenschappelijke tijdschriften en auteurschap. Aziatische landen had al geëxperimenteerd met beweegbaar type, maar de arbeidsm

Advertisement

De drukpers werd uitgevonden door Johann Gutenberg in 1439. Met de uitvinding van de drukpers kwam de explosie van boeken, wetenschappelijke tijdschriften en auteurschap. Aziatische landen had al geëxperimenteerd met beweegbaar type, maar de arbeidsmarkt was intens in het produceren van werk met behulp van het beweegbaar type, omdat de tekens op zware porselein en metalen platen werden gemonteerd. Er zijn vele soorten drukpersen in gebruik, waarvan er een drukpers voor het aanbrengen woorden en op t-shirts. Hieronder zijn de stappen voor het maken van een drukpers met stof, die dezelfde inkt en letters procedure gebruikt volgens een traditionele drukpers gebruikt.

Wijd een vlakke tafel voor uw drukpers. Monteer een LCD desk mount arm op zijn laagste stand, naar de achterkant van uw tafel, om jezelf de meest leverage met het LCD-scherm te geven. Een bevestiging van LCD zal het niveau dat wordt getrokken uit en zet onderhouden, en kan gemakkelijk worden aangepast in stappen, en zal stil te houden. Het gezicht van de berg kan ook naar boven draaien, zodat het toevoegen van inkt op het gezicht eenvoudig.

Voeg een extra, vlak stuk 4-foot-by-4-voet hout aan uw tafel om het werkoppervlak iets hoger te leggen. Dit zal uw LCD kunnen bereiken en druk effectief te maken.

Schik uw houten blokletters of schuim cut ontwerpen worden geïnkt.

Schroef een plat stuk hout, ongeveer 2-mond-op-1-voet, op uw LCD arm. Gebruik dubbele stok foam tape om uw gerangschikt houten blok letters of schuim ontwerpen hechten aan het stuk hout.

Knip kleine stukjes spons en duik in verven. Schar verf op uw ontwerp of houten blok letters. Leg een stuk karton in het shirt om verf te houden van het bloeden door naar de achterkant van het shirt. Doe het shirt op zijn plaats op de tafel, de hoek van de LCD-arm naar de gewenste plek, en druk naar beneden. Tillen en te zien hoe goed uw drukwerk naar buiten is gekomen. Pas hoeveelheid verf of de druk totdat u het gewenste effect te krijgen.

Hints

Gebruik schroot stof om de eerste paar drukken te testen, om t-shirts te slaan.

Share This Post