Index / tech / Hoe gebruik je BIOS de AMD Phenom Unlock

Share This Post

tech

Hoe gebruik je BIOS de AMD Phenom Unlock

Alle AMD Phenom II X2 en X3 processors worden vervaardigd X4 processors met één of twee kernen opgesloten. Ze zijn zo gemaakt voor een reden --- om ze lagere prijs dan de Phenom X4 om geld te besparen consument. Het is mogelijk om de kernen op de Phe

AdvertisementAlle AMD Phenom II X2 en X3 processors worden vervaardigd X4 processors met één of twee kernen opgesloten. Ze zijn zo gemaakt voor een reden --- om ze lagere prijs dan de Phenom X4 om geld te besparen consument. Het is mogelijk om de kernen op de Phenom II X2 (duo-core) en de Phenom II X3 (triple-core) processor om ze te converteren naar de Phenom II X4 (quad-core) standaard te ontgrendelen. De aangewezen Phenom II processors om de kernen ontgrendeld zijn de Black Editions, zoals de Phenom II X2 555 Black Edition of Phenom II X3 720 Black Edition. U kunt altijd overklokken de Black Edition processors als de ontsluiting is mislukt.

Wat je nodig hebt

Phenom II X2 of Phenom II X3

Start uw computer. Druk op de F2-toets voordat het welkomstscherm van Windows lijkt de BIOS van uw PC. Afhankelijk van uw systeeminstellingen, als F2-toets niet werkt, probeer dan de F10, Del of Esc-toets. Herstart de computer voordat u probeert een nieuwe sleutel tot je in de BIOS.

Scrollen en vind de "Automatic Clock Calibration (ACC)" of "nVidia Core Calibration (NCC)" punt op de lijst.

Markeer het item en klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte ernaast. Kies de "Auto" optie in het drop-down.

Verlaat de BIOS door het venster te sluiten en herstart de computer.

Wacht een paar seconden en start de computer opnieuw, ervoor zorgen dat alles werkt zoals verwacht.

Ga naar het menu "Start" en klik op Configuratiescherm '. Kies de optie "Apparaatbeheer".

Klik op het pictogram "Processors" op de lijst om te controleren of de AMD-processors zijn nu X4 aanwijzing. AMD Phenom (tm) II Quad-Core 720 Black Edition in plaats van AMD Phenom (tm) II Triple-Core 720 Black Edition: Als u met succes de Phenom II hebt geopend, moet de informatie van de processors 'iets als dit laten zien.

Controleer de Phenom processors als ze stabiel zijn. Druk tegelijkertijd op de Ctrl, Alt en Delete om het Windows Taakbeheer te brengen.

Klik op het tabblad "Prestaties" om de CPU statistieken te bekijken. Uw Phenom processors zijn stabiel, wanneer de cijfers in de "Usage Percentages" ruit en de grafische indicator in de "Usage History" venster worden niet radicaal fluctuerende.

Share This Post