Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe gebruik ik de timer van de Oral-B Vitality?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe gebruik ik de timer van de Oral-B Vitality?

Er zijn verschillende soorten tandenborstels: handleiding, batterij-aangedreven en elektrisch. Een elektrische tandenborstel verwijdert tot twee keer het bedrag van een plaque dan een handtandenborstel. Terwijl er een aanzienlijk prijsverschil tussen

AdvertisementEr zijn verschillende soorten tandenborstels: handleiding, batterij-aangedreven en elektrisch. Een elektrische tandenborstel verwijdert tot twee keer het bedrag van een plaque dan een handtandenborstel. Terwijl er een aanzienlijk prijsverschil tussen de handmatige, elektrische en oplaadbare tandenborstels, de Oral-B Vitality is een optie die het mogelijk maakt om schonere tanden en toch geld besparen. Deze oplaadbare tandenborstel wordt geleverd met een timer die pulseert om u te laten weten hoe lang u al borstelen. Met behulp van deze tandenborstel zet u en uw gezin op de weg naar het hebben van gezondere tanden en tandvlees, evenals een witte glimlach.

Laad de tandenborstel. De tandenborstel zal komen met een kleine vergoeding, maar om de volledige voordelen te ontvangen, moet u deze op de oplader 's nachts verlaten. Het zal meestal het bezit van een vergoeding voor maximaal vijf dagen.

Solliciteer tandpasta en bevochtig haren onder het water.

Druk op de blauwe knop om de "On" positie om de timer te starten. De timer is een leuke manier om de jongere kinderen te leren hoe ze hun tanden te poetsen voor een passend bedrag van de tijd, in tegenstelling tot gewoon borstelen, spugen, spoelen en noemde het gedaan. Ze leren hoe ze hun tanden schoon te maken wanneer ze de juiste hoeveelheid tijd te borstelen.

Poets je tanden, de tijd nemen om te laten de hoofden van de tandenborstel te bereiken alle kanten van uw tanden en tandvlees. Het kan een paar keer om te wennen aan de pulserende actie als de oplaadbare op en neer beweegt je tanden, kanten van je wangen en tandvlees. De timer zal langzaam pulseren, u te laten weten dat het tijd is om te spoelen. Spoel de tandenborstel en terug naar de basis van de lader.

Share This Post