Index / Tuin / Hoe gebruik Diatomaceous Aarde voor Flea Removal

Share This Post

Tuin

Hoe gebruik Diatomaceous Aarde voor Flea Removal

De aanwezigheid van vlooien buitenshuis onopgemerkt totdat ze toevallig hun weg in het huis. Als uw huisdier wordt gezien krabben eindeloos en kleine vlooien worden ontdekt om de dader te zijn, is het belangrijk om zich te ontdoen van de besmetting t

AdvertisementDe aanwezigheid van vlooien buitenshuis onopgemerkt totdat ze toevallig hun weg in het huis. Als uw huisdier wordt gezien krabben eindeloos en kleine vlooien worden ontdekt om de dader te zijn, is het belangrijk om zich te ontdoen van de besmetting te krijgen voordat het verder vermenigvuldigt. Er zijn veel commerciële en natuurlijke opties voor het regelen van vlooien en hen te elimineren van uw huis. Een van de natuurlijke methoden is het gebruik van diatomeeënaarde. Diatomeeënaarde is een natuurlijk materiaal gemaakt van de skeletten van microscopische organismen genoemd diatomeeën. Onder zijn vele toepassingen, diatomeeënaarde effectief doodt vlooien en andere insecten door waardoor ze uitdrogen en sterven.

Wat je nodig hebt

 • Vacuüm

  Vuilniszak

  Emmer

  Allesreiniger

  Wasmiddel

  Vuilniszakken

  Diatomeeënaarde

Vacuum oppervlakken allemaal mogelijk in het huis, met inbegrip van de bekleding, niet-wasbare gordijnen, huisdier beddengoed, tapijt, karpetten en vloeren om eitjes, larven en vlooien te verwijderen. Onmiddellijk na het stofzuigen, gooi de vacuümzak in een afgesloten vuilniszak.Vul een emmer met heet water en meng in allesreiniger die geschikt zijn voor het wassen van de muren, verharde meubels en vloeren. Was al deze vlakken om vlooien verder te verwijderen in verschillende stadia van hun levenscyclus.

Wit te wassen wasbaar gordijnen, karpetten, huisdier bed bekledingen en stoffering om vlooien en eieren te doden. Gebruik de heetste water veilig is voor de te witgewassen. Plaats items in de droger te drogen, indien mogelijk. Hang-droog de andere items om te drogen.

Seal items die niet kunnen worden gewassen of gestofzuigd, zoals opgezette dieren of zachte huisdier speelgoed, in een grote vuilniszak. Houd de zak gesloten en in een warme of zonnige locatie voor twee weken aan een vlooien nestelen in de punten te doden.

Strooi diatomeeënaarde op tapijt, karpetten, huisdier beddengoed, op bekleding en onder matrassen. Laat de diatomeeënaarde in de plaats voor drie dagen om te veroorzaken vlooien te drogen en te sterven door het snijden in exoskeletten de vlooien '. Herhaal deze stappen om de drie tot vier dagen totdat de vlooienbesmetting is verdwenen.

Hints

Diatomeeënaarde is veilig in gebruik voor kinderen en huisdieren en alleen schadelijke insecten. Het kan worden gekocht bij een lokale hardware winkel.

Bescherm huisdieren door het wassen om te doden en te verwijderen vlooien en met behulp van een vlooienband of een ander beschermend product om vlooien te verhinderen terug te keren.

Share This Post