Index / Huis / Hoe gebruik ADT Security Systems

Share This Post

Huis

Hoe gebruik ADT Security Systems

Het hebben van een ADT alarmsysteem in uw huis kan u helpen vertrouwen over uw huis veiligheid en de veiligheid van uw dierbaren voelen. Als uw huis heeft een alarmsysteem, kan het u ook in aanmerking voor een verlaging van de premie die u betaalt vo

AdvertisementHet hebben van een ADT alarmsysteem in uw huis kan u helpen vertrouwen over uw huis veiligheid en de veiligheid van uw dierbaren voelen. Als uw huis heeft een alarmsysteem, kan het u ook in aanmerking voor een verlaging van de premie die u betaalt voor huiseigenaren verzekering. Bediening van de ADT alarm systeem kan ingewikkeld zijn, afhankelijk van het type alarm systeem je hebt. Echter, er zijn een paar basisprincipes die van toepassing zijn, ongeacht de alarm model.

Wat je nodig hebt

  • Master Code

    Persoonlijke identificatiecode (PIC)

Neem contact op met een ADT Home Security Consultant bij (877) 291-3604 te abonneren op de ADT huis monitoring service. Je wordt beoordeeld een eenmalige installatiekosten in aanvulling op de terugkerende maandelijkse vergoeding. Het bedrag van de kosten kunnen variƫren, afhankelijk van uw locatie en de precieze controle pakket dat u zich abonneren op.

Wacht op een ADT technicus bij u thuis te bezoeken om de ADT huis monitoring systeem te installeren. Tijdens de installatie wordt u een PIC (persoonlijk identificatienummer) en een toegewezen "Master Code."

Zich te onthouden van het geven van uw je "Master Code" aan anderen. De master code is de code die u, als eigenaar, gebruiken om toegang te beheerrechten van het beveiligingssysteem. Als u codes voor andere individuen toe te wijzen in uw huis of bedrijf, kunt u het opzetten van "User" codes. De methode voor het opzetten van de gebruiker codes is afhankelijk van de monitoring-systeem. Raadpleeg de handleiding van de gebruiker in staat om stap-voor-stap instructies over het instellen van gebruikerscodes.

Activeer uw ADT huis monitoring systeem wanneer u het verlaten van uw huis onbezet. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw meester code of sub-code. Druk op de "Away" knop. Je zult 0 tot 99 seconden hebben, afhankelijk van uw alarminstellingen uit het huis of kantoor te komen zodra het alarm is ingeschakeld.

Voer uw hoofdcode / gebruiker code om het alarm uit te schakelen. U kunt het alarm uit te schakelen als je voelt dat je niet van plan om het te maken van uw huis binnen 0 tot 99 seconden na het activeren van het alarm. Ook wanneer u uw woning te betreden en het alarm is ingeschakeld, moet je 0 tot 99 seconden om het alarm uit te schakelen voordat het af gaat.

Actieve uw ADT huis monitoring systeem voordat je naar bed gaat 's nachts of een andere tijd u wilt extra veiligheid terwijl u in het huis. Om het alarm te activeren, terwijl u thuis bent, moet je eerst zorgen dat alle ramen en deuren van het huis zijn veilig. Voer uw hoofdcode / gebruikerscode en druk op de "Stay" knop.

Wacht tot de ADT meldkamer contact met u opnemen als u per ongeluk op weg van het alarm. De meldkamer vertegenwoordiger zal contact met u opnemen op het nummer dat ze op de plaat voor je. U moet de ADT vertegenwoordiger met uw PIC te bieden te laten de vertegenwoordiger weten dat alles in orde is. Als u de vertegenwoordiger met de juiste PIC niet kan bieden, zal hij de rechtshandhaving verzending naar uw huis / kantoor om het terrein te onderzoeken.

Hints

Wanneer de rechtshandhaving wordt verzonden voor vals alarm, kunt u in rekening worden gebracht dure boetes / vergoedingen. Daarom is het noodzakelijk dat uw contactgegevens blijven bijgewerkt te allen tijde met de ADT meldkamers.

Share This Post