Index / Bedrijf / Hoe gaat u naar Sales & Marketing

Share This Post

Bedrijf

Hoe gaat u naar Sales & Marketing

Een sales en marketing carrière kan zeer lonend zijn. Het winstpotentieel kan aanzienlijk zijn en de creatieve vrijheid en flexibiliteit maken het een veelgevraagd carrièrekeuze. Breken in deze industrie vereist echter meer dan de gave van gab om een

Advertisement

Een sales en marketing carrière kan zeer lonend zijn. Het winstpotentieel kan aanzienlijk zijn en de creatieve vrijheid en flexibiliteit maken het een veelgevraagd carrièrekeuze. Breken in deze industrie vereist echter meer dan de gave van gab om een ​​verkoop te maken. U moet zich bewust zijn van de belangrijkste trends in de markt, adviseren uw klanten op marketingcampagnes die werken en het ontwikkelen van een sales strategie die niet alleen voordelen voor u en uw bottom line, maar die van uw klant ook.

Ga terug naar school of als je nog op school, verandering majors. Volgens de Sales Marketing Management website, het krijgen van een onderwijs - of zelfs het nemen van een aantal cursussen in sales en marketing - toont aan potentiële werkgevers dat je serieus bent over uw keuze van de carrière. Bovendien, educatieve geloofsbrieven dragen een bepaald gewicht en in combinatie met ervaring is een trefzekere manier om een ​​goede baan te vinden.

Meld je aan voor een stage bij een lokale verkoop en marketing bedrijf. Stages niet alleen helpen om de industrie contacten te leggen, maar ze bieden u waardevolle werkervaring die fungeert als een CV builder. Wees flexibel en bieden op een werk dat ze bereid zijn om u te nemen - groot of klein. Stel veel vragen en doen alles wat je kunt om te genieten in uw leerervaring.

Vraag uw bedrijf om u te helpen in uw carrière te veranderen. De website Sales Marketing Management zegt dat uw bedrijf kunt u zien als een troef in uw inspanningen om te groeien en te verplaatsen naar andere gebieden. Immers, hoe meer je weet over een bepaald bedrijf en de meer gebieden waarin je kunt uitblinken, des te waardevoller - en effectieve - een werknemer je bent om hen. Praat met uw vertegenwoordiger van Human Resources om te zien wat voor soort van de opleiding van uw bedrijf kan bieden om u te helpen in uw nieuwe carrière.

Vrijwilliger bij een lokaal goed doel. Niet alleen zou je iets goeds voor de gemeenschap te doen, maar de kans is uw doel naar keuze moet alle hulp die het kan krijgen in de verkoop van sponsoring en hofmakerij donoren en marketing zichzelf en haar diensten. Plus, dit is sales en marketing ervaring die je kunt echt een goed gevoel over.

Begin uw eigen bedrijf. Dit is een goede optie voor iemand die ofwel niet de steun van hun bedrijf of wil om het te proberen op hun eigen. Zet uw sales vaardigheden op de proef en verkopen van uw eigen producten of diensten. snel uw vaardigheden - niet alleen zal je ervaring opdoen, maar doet het op uw eigen zet de druk op u om te leren - en meester.

Share This Post