Index / Relaties & Family / Hoe Friends kan helpen gezinnen met kanker

Share This Post

Relaties & Family

Hoe Friends kan helpen gezinnen met kanker

Kanker alleen kan beangstigend voor gezinnen omgaan met de ziekte, maar als je moeten blijven uitvoeren met je dagelijkse leven routines, kan het nog moeilijk en uitdagend zijn. Vrienden kunnen ondersteuning en broodnodige hulp te bieden in deze tijd

AdvertisementKanker alleen kan beangstigend voor gezinnen omgaan met de ziekte, maar als je moeten blijven uitvoeren met je dagelijkse leven routines, kan het nog moeilijk en uitdagend zijn. Vrienden kunnen ondersteuning en broodnodige hulp te bieden in deze tijden. Alleen het geven van uw tijd en een schouder om op te leunen kan de wereld betekenen voor mensen die lijden aan kanker. Er zijn ook andere kleine manieren om te helpen en te verlichten sommige van stress van de familie.

Rijd familieleden om hun afspraken of lessen. Zorg voor familieleden met vervoer naar afspraken van hun arts, zodat ze niet te maken hebben met de stress van het rijden in het verkeer en het vinden van een parkeerplaats. U kunt ook het transport voor de kinderen die sportbeoefening of muzieklessen kunnen hebben, terwijl de andere gezinsleden thuis zijn herstellende van chemotherapie of bij benoemingen van hun arts.

Maak de familie thuis. Breng uw schoonmaakproducten en schoon huis van de familie, zodat de familie niet te maken hebben met een rommelige keuken of woonkamer na chemotherapie.

Cook diner voor het hele gezin. Met afspraken en stress de constante dokter, is het beter om een ​​huis gekookte maaltijd dan te eten fast-food te hebben.

Schik een geschenk mand met speelgoed, lekkernijen, boeken en tijdschriften voor de familie voor die lange uren in de wachtkamer.

Aanschaffen cadeaubonnen voor huurfilms.

Luister en een schouder om op te leunen. Soms gezinnen gewoon iemand nodig om daar te zijn om hun problemen te luisteren en te horen over hun angsten. Zorg voor het gezin met bemoedigende woorden, en laat hen weten dat ze kunnen rekenen op u om daar te zijn voor hen.

Hints

Weet je nog toen een gezin plotseling wordt geconfronteerd met kanker, familieleden onder een veel stress emotioneel, fysiek en financieel. Houd rekening met deze kwesties, en begrijpen dat gezinsleden gefrustreerd en snel boos kan krijgen als gevolg van de omstandigheden.

Share This Post