Index / Huis / Hoe Fix Vaatwasser Problemen

Share This Post

Huis

Hoe Fix Vaatwasser Problemen

De moderne huishoudelijke vaatwasmachines is een complexe machine, en als zodanig zijn er tal van dingen die kunnen leiden tot het afwas te stoppen. Terwijl uw vaatwasser kunnen niet worden uitgevoerd omdat van iets simpels, zoals een gebrek aan elek

AdvertisementDe moderne huishoudelijke vaatwasmachines is een complexe machine, en als zodanig zijn er tal van dingen die kunnen leiden tot het afwas te stoppen. Terwijl uw vaatwasser kunnen niet worden uitgevoerd omdat van iets simpels, zoals een gebrek aan elektriciteit om het apparaat aan te drijven, kan het ook iets complex als het water niet weglopen uit de vaatwasser of de zeep lekt uit de vaatwasser deur perimeter zijn. Voordat u de vaatwasser kunt oplossen, moet u bepalen wat het belangrijkste probleem is. Als u niet zeker weet wat het probleem is, te voltooien een reeks procedures uitvoeren om te bepalen wat er mis is en hoe de vaatwasser te lossen.

Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact wordt gekoppeld. Als dit niet mogelijk is, schakelt u het circuit dat de vaatwasser stroom voorziet. Zorg ervoor dat de stroom wordt uitgeschakeld uit de vaatwasser door te proberen aan te zetten.

Schakel alle water kleppen die water naar de afwasmachine. Dit zijn meestal onder de gootsteen in de buurt van de vaatwasser. Dit zorgt ervoor dat er geen water wordt overgedragen aan de vaatwasser terwijl u het oplossen van de problemen.

Wacht tot de vaatwasser is koud om het oplossen van problemen te starten in het apparaat. Volgens Thuis Tips kunnen verschillende onderdelen in de vaatwasser erg heet zijn meteen na een wasbeurt. Wacht tot het toestel naar beneden voordat het oplossen van problemen is afgekoeld.

Controleer of een gesprongen zekering of de verbinding als de vaatwasser niet werkt op het gebied van water, geluid of licht. Controleer de bedrading naar de vaatwasser om ervoor te zorgen dat er geen brandwonden of breekt. Controleer ook de deurklink om te zien of er sprake is van grote problemen op het vlak van het blokkeren van de vaatwasser deur. Om ervoor te zorgen dat het werkt, het herstel van elektriciteit aan de vaatwasser en zet hem aan.

Controleer de vaatwasser motor als de vaatwasser zoemt wanneer deze is uitgeschakeld. Het probleem kan zijn met de motor van de pomp die water levert aan de vaatwasser. Test de motor na het verwijderen van alle vuil dat de motor kan voorkomen dat de accu. Afhankelijk van het model vaatwasser kan de motor aan de achterkant of onderkant van het apparaat. U moet het apparaat aansluiten op een stopcontact om de motor te testen. Herhaal deze stap met de waterpomp. U moet ook controleren de aandrijfriem om ervoor te zorgen dat het niet gebroken en goed bevestigd.

Controleer de gootsteen kraan als de vaatwasser niet het water aftappen. Het probleem kan als gevolg van beperkingen slang afvoer of als gevolg van een vastgelopen motor of pomp. Als het probleem is met de afvoerslang, kan het nodig zijn om te investeren in een nieuwe. Om dit probleem te controleren, moet u het aansluiten van de waterslang naar de gootsteen en laat het water in de vaatwasser.

Zoek de ventilator en verwarmingselement als uw gerechten niet drogen na een wasbeurt. Terwijl het verwarmingselement kan worden gebroken, het kan ook eenvoudig de ventilator die niet werkt correct door vuil of beperkingen zijn.

Maak de soap compartiment van de vaatwasser. Als u hebt gebruikt de verkeerde zeep voor de vaatwasser, zoals afwasmiddel, kan het ernstig de vaatwasser beschadigen, zoals afwasmiddel schuimen veel meer dan een vaatwasser zeep. Verwijder eventueel zeep vuil of gedroogde zeep uit de vaatwasser en start met het gebruik van een vaatwasser-vriendelijke zeep ontworpen voor uw specifieke vaatwasser.

Share This Post