Index / tech / Hoe Fix slaapstand Problemen in een Dell-laptop

Share This Post

tech

Hoe Fix slaapstand Problemen in een Dell-laptop

De slaapstand op computers uitgeschakeld alle niet-essentiële hardware en applicaties op een systeem is geïnstalleerd, het verminderen van de hoeveelheid elektriciteit die de computer gebruikt. Echter, bij het gebruik van een Dell-laptop in combinati

AdvertisementDe slaapstand op computers uitgeschakeld alle niet-essentiële hardware en applicaties op een systeem is geïnstalleerd, het verminderen van de hoeveelheid elektriciteit die de computer gebruikt. Echter, bij het gebruik van een Dell-laptop in combinatie met een USB-muis, kunt u de computer niet voort uit de slaapstand wanneer u de muis. De vaststelling van dit probleem is vrij eenvoudig.

Wat je nodig hebt

USB-muis

Klik op de knop "Start" op het bureaublad, typ "device" in het vak "Zoeken starten".

Selecteer "Device Manager 'en kies' Doorgaan 'onder de User Account Control informatie.

Klik op de optie 'Muizen en andere aanwijsapparaten ", klik met de rechtermuisknop op de USB-muis en selecteer' Eigenschappen '.

Kies "Power Management" en klik op "Dit apparaat mag de computer uit de sluimerstand" check-box optie. Goedkeuren van de wijzigingen door op "OK." Deze aanvaardt de veranderingen, en nu de muis kan de Dell laptop wakker de volgende keer dat de slaapstand.

Share This Post