Index / Eten drinken / Hoe Fix Salty Egg Salad

Share This Post

Eten drinken

Hoe Fix Salty Egg Salad

Een van de makkelijkste manieren om een ​​lekkere eiersalade verpesten is te veel zout bevatten. Vaak zal een winkel koopt eiersalade te zout voor de smaak van de gemiddelde persoon zijn. Sommige koks stuiten ook het probleem, bij het maken van zelfg

Advertisement

Een van de makkelijkste manieren om een ​​lekkere eiersalade verpesten is te veel zout bevatten. Vaak zal een winkel koopt eiersalade te zout voor de smaak van de gemiddelde persoon zijn. Sommige koks stuiten ook het probleem, bij het maken van zelfgemaakte eiersalade, van het zout uitglijden uit de shaker veel sneller dan verwacht. Wat de oorzaak ook, kun je een paar eenvoudige dingen te zoute eiersalade te lossen.

Wat je nodig hebt

Crackers of brood

Groenten (bv uien, selderij, sla, tomaat)

Pot met deksel

Fornuis

Water

eieren

Vergiet

Mayonaise

Specerijen (bijvoorbeeld peper, mosterd, citroensap, kruiden)

Fix Salty Egg Salad

Proef de eiersalade in het formulier dat u van plan bent om het te eten (op crackers, brood, etc.) en beslissen met hoeveel procent je zou willen om het zout te verminderen. Als het 25 procent of minder, na stap 2 voldoende. Voor iets meer, onder andere stap 3 of 4 ook.

Snipper de uien en selderij en voeg ze toe aan de eiersalade als het alleen een beetje meer stof om het zout te snijden nodig heeft. Presenteren sandwiches met sla en tomaat plakjes kan ook een handige manier om bulk die geen zout bevat toe te voegen.

Cook meer hardgekookte eieren toevoegen eisalade wanneer het zoutgehalte nog te hoog. Als uw eiersalade is twee keer zo zout als je zou willen, het volume van de eieren die je aan het koken bent, gelijk aan het volume van uw zoute eiersalade zou moeten zijn. Bij twijfel, kook een paar meer eieren dan u denkt dat u nodig heeft.

Afspoelen je eiersalade kan een effectieve alternatieve oplossing zijn als je niet genoeg extra eieren en willen niet genoeg extra's toe te voegen aan het zout te verdunnen. Simpel gezegd het ei salade in een vergiet en spoel onder koud water tot het grootste deel van saus is af te komen. Meng vervolgens in mayonaise om opnieuw vormen de saus.

Proef je eiersalade weer na het uitvoeren van de bovenstaande stappen. Het zal waarschijnlijk vereist wat andere kruiden om het opnieuw in evenwicht te brengen. Peper en mosterd zijn traditionele keuzes, maar ook andere opties omvatten kerriepoeder, citroensap en dille.

Hints

Bij weinig tijd, het afspoelen van de eiersalade zal een veel snellere oplossing dan het harde koken extra eieren te zout eiersalade te repareren zijn.

Zoet of augurk relish is een populaire eiersalade toevoeging die zoutgehalte een eiersalade's zal stimuleren. Wees voorzichtig bij het gebruik van zowel augurken en zout naar het seizoen een eiersalade.

Om hard te koken eieren, leg ze in een enkele laag op de bodem van een pot, dek af met een duim van koud water en verwarm ze aan de kook. Doe de deksel, zet het vuur uit en laat ze zitten 15 minuten (voeg twee of drie minuten voor jumbo eieren) voordat stromend koud water over hen om het kookproces te stoppen. Shell en hak de eieren voor eiersalade.

Share This Post