Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe Fix Krassen op een Nintendo DS Lite Screen

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe Fix Krassen op een Nintendo DS Lite Screen

De Nintendo DS Lite, het tweede model in de DS-lijn, is snel uitgegroeid tot een van de heetste draagbare gaming systemen op de markt, ter vervanging van Nintendo Gameboy Advance (en Gameboy Advance SP-modellen). De Nintendo DS Lite is voorzien van t

AdvertisementDe Nintendo DS Lite, het tweede model in de DS-lijn, is snel uitgegroeid tot een van de heetste draagbare gaming systemen op de markt, ter vervanging van Nintendo Gameboy Advance (en Gameboy Advance SP-modellen). De Nintendo DS Lite is voorzien van twee schermen, een op de top, en een touchscreen op de bodem, voor extra controle. Als je je DS Lite overal mee te nemen, is de kans groot dat je af en toe een kras te krijgen. Hoewel sommige krassen professionele reparatie kan eisen, kunnen andere krassen worden verholpen thuis vrij gemakkelijk.

Wat je nodig hebt

Wattenstaafjes

microfiber doekje

vaseline jelly

rubbergom

Veeg de scratch met een rubber gum weg. Als de krassen klein zijn, kunnen ze gewoon verdwijnen wanneer u de gum gebruiken, omdat minuut stukjes van overtollige plastic worden geborsteld.

Veeg de resterende merken met een vochtige microfiber doekje.

Voor diepere krassen die niet kon worden verwijderd met een gum, schar wat vaseline op het uiteinde van een wattenstaafje.

Veeg de vaseline in de scratch, te vullen. De gelei moet overeenkomen met de optiek van het glas, het verbergen van de scratch.

Veeg overtollige vaseline.

Hints

Deze technieken moeten werken op beide aanraakschermen en regelmatig LCD-schermen, maar sommige van de functies touchscreen verloren kan gaan als gevolg van krassen. Dit zou pleiten voor een totale vervanging, die kan worden gedaan op de website van Nintendo's. Merk op dat u nodig heeft om uw touchscreen opnieuw te kalibreren nadat deze is vastgesteld / vervangen, die kan worden gedaan door middel van het hoofdmenu DS, die is gevonden door het inschakelen van het toestel zonder een spel.

Share This Post