Index / tech / Hoe Fix Boot Problemen bij het gebruik van een 2-computer

Share This Post

tech

Hoe Fix Boot Problemen bij het gebruik van een 2-computer

Als u problemen opstartproblemen op een computer in uw thuisnetwerk, kunt u een tweede computer te gebruiken in combinatie met de Windows "Remote Desktop Connection" -functie om deze problemen op te lossen. Zodra u op afstand toegang te krijgen

Advertisement

Als u problemen opstartproblemen op een computer in uw thuisnetwerk, kunt u een tweede computer te gebruiken in combinatie met de Windows "Remote Desktop Connection" -functie om deze problemen op te lossen. Zodra u op afstand toegang te krijgen tot de problematische computer, kunt u gebruik maken van Windows "native" msconfig "tool om het opstartproces van die onrustige machine te beheren en het terug krijgen weer up and running de manier waarop het zou moeten zijn.

Sluit op afstand uw problematische computer. Om dit te doen, start u de Windows native "Remote Desktop" applicatie via de "Alle Programma's & gt; accessoires" menu. Typ de naam van de computer (die door de gebruiker werd ingesteld tijdens de eerste installatie proces van de computer) in het vak op het scherm en klik op "Connect". Gebruik het venster dat verschijnt naast om in te loggen als systeembeheerder.

Klik op "Start & gt; Alle programma's & gt;. Accessories" Klik op 'Uitvoeren'. Typ "msconfig" en klik op "OK" om msconfig, dat is Windows 'native bootmanager te lanceren.

Klik op "opstarten." Dit tabblad toont u alle programma's laden bij het opstarten. Deze programma's belasting automatisch tijdens het opstarten, zodat eventuele problemen die u ondervindt tijdens een laars waarschijnlijk afkomstig uit een van deze hulpprogramma's. Klik op "Alles uitschakelen" en vervolgens op "OK." Dit zal ervoor zorgen dat alleen die programma's die nodig zijn om Windows te laden bij het opstarten wordt geladen.

Klik op het tabblad "Boot". Zorg ervoor dat "Normal Boot" is geselecteerd. Als er iets anders is geselecteerd, klikt u op "normale boot." Klik op 'Toepassen'. Start de computer op afstand. Al uw-boot-gerelateerde kwesties moeten nu worden vastgesteld.

Share This Post