Index / Gezondheid / Hoe figuur OSHA DART tarieven

Share This Post

Gezondheid

Hoe figuur OSHA DART tarieven

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) maakt gebruik van incidentiecijfers van slechte veiligheid op de werkplek management programma's te identificeren. Incidentie kan worden berekend voor alle opneembare gevallen van letsel of ziek

AdvertisementDe Occupational Safety and Health Administration (OSHA) maakt gebruik van incidentiecijfers van slechte veiligheid op de werkplek management programma's te identificeren. Incidentie kan worden berekend voor alle opneembare gevallen van letsel of ziekte, of alleen degenen die leiden tot verlies van werkdagen. OSHA gebruikt de incidentie van dagen weg van het werk, de dagen van beperkte werkzaamheid of overplaatsing (DART) met een hoog risico bouwplaatsen voor inspectie te richten. Een hoge DART tarief zou kunnen betekenen dat een bedrijf nodig heeft om de veiligheid te verbeteren. Een lage DART tarief zou kunnen betekenen dat niet-naleving van OSHA verslaggevingregels.

Wat je nodig hebt

OSHA formulier 300

OSHA vorm 300A

loonadministratie

Bereken Uw OSHA DART Rate

Bepaal het aantal gevallen van dagen weg van het werk, beperkte het werk rechten of overplaatsing naar een andere baan. Dit is het totaal aantal verloren-time incidenten geregistreerd als vermeldingen in kolom H en kolom I van OSHA vorm 300. U kunt dit nummer ook te verkrijgen door toevoeging van het totaal aantal gevallen on line H ingevoerd en lijn I van OSHA vorm 300A.

Bepaal het aantal gewerkte uren door alle werknemers gedurende het jaar uren. Dit getal is het totaal van alle reguliere en overuren, die beschikbaar is in de informatie over de werkgelegenheid afdeling van OSHA vorm 300. is U kunt dit nummer ook te verkrijgen door middel loonadministratie.

Bereken uw OSHA DART tarief. Het totaal aantal gevallen van dagen weg van het werk, beperkt het werk rechten of overplaatsing naar een andere baan, vermenigvuldigd met 200.000 (het equivalent van 100 full-time medewerkers werken 40 uur per week, 50 weken per jaar), vervolgens gedeeld door het totale aantal gewerkte uren in de loop van het jaar. Dit is gelijk aan de DART tarief. OSHA tarieven worden uitgedrukt als een percentage per 100 full-time medewerkers. Dit biedt bedrijven een standaardwaarde veiligheid prestaties te vergelijken ongeacht het aantal werknemers.

Hints

Jouw DART-rate moet lager zijn dan de incidentie zijn.

Neem geen vakantie, ziekteverlof of vakantie bij de berekening van het totale aantal gewerkte uren in de loop van het jaar.

DART tarief kan worden berekend op elk moment tijdens het jaar.

Vergelijk je DART tarief met het gemiddelde van uw standaard industriƫle classificatie, die jaarlijks door het Bureau of Labor Statistics wordt gepubliceerd. Dit zal de effectiviteit van uw veiligheid management programma te bepalen. Bureau of Labor Statistics gegevens is online beschikbaar op bls.gov.

Algemene instructies en OSHA voorbeeldformulieren zijn online beschikbaar op osha.gov.

OSHA 2008 site-specific targeting plannen die een hoge DART tarief als een middel om bedrijven te richten voor inspectie.

Share This Post