Index / Huis / Hoe ernstig Tarnished Copper Reinig

Share This Post

Huis

Hoe ernstig Tarnished Copper Reinig

Koper, het element Cu, een rood-oranje metaal gewonnen in verschillende gebieden van de wereld. Het is zacht en gemakkelijk te bewerken en was een van de eerste metalen gebruikt door de mens voor verschillende toepassingen. Een van de meest waardevol

AdvertisementKoper, het element Cu, een rood-oranje metaal gewonnen in verschillende gebieden van de wereld. Het is zacht en gemakkelijk te bewerken en was een van de eerste metalen gebruikt door de mens voor verschillende toepassingen. Een van de meest waardevolle eigenschappen van koper is de mogelijkheid om warmte en elektriciteit te geleiden. Deze functie maakt koperen potten wenselijk is voor zelfs het koken. Koper echter vaak reageert met vocht en verontreinigingen in de lucht en wordt ernstig aangetast tenzij regelmatig schoongemaakt.

Wat je nodig hebt

 • Zout

  Citroensap

  Plaat of bak

  Kleding

  Water

  afwasmiddel

  Commerciële metal cleaner

Meng zout en citroensap samen tot een pasta.

Breng de pasta op het gebied van de aanslag op het koper, in wrijven krachtig.

Laat de pasta op de aangetaste koper zitten gedurende 15 minuten.

Spoel het zout pasta uit de koper-item en grondig te wassen in een afwaswater wasmiddel en water.

Droog de de koperen stuk volledig en buff naar een glans.

Voor ernstige aanslag, breng dan een commerciële koperpoets volgens de aanwijzingen op het etiket. Dan, goed naspoelen, wassen en drogen.

Maak je eigen koperen cleaner aan de agressieve chemicaliën en de kosten van de commerciële koper schoonmakers te voorkomen. Meng 1 theelepel. ammoniak, 1 kop calciumcarbonaat (verkrijgbaar bij kunst en hobby winkels) en 1 pint zeep gelei (gemaakt van 1 kopje geschoren zeep gesmolten in een liter kokend water), adviseert Universiteit van Florida professor Marie Hammer. Wrijf het mengsel op de koperen oppervlak tot de aanslag verdwijnt.

Hints

Om te voorkomen mat geheel, moet ofwel een bekleding op de koper, die niet te potten die in contact met hitte zou werken, of ze behouden in luchtdichte verpakkingen.

Gebruik rubberen handschoenen bij het werken met commerciële schoonmakers. Deze producten zijn ook schadelijk zijn als ze worden ingeslikt en moet buiten het bereik van kinderen gehouden worden.

Commerciële koper schoonmakers kan een ammonium agent of citroenzuur bevatten. Deze ingrediënten kunnen irriterend voor de ogen en de huid en moet worden gebruikt in combinatie met zorg.

Share This Post