Index / Sport en fitness / Hoe en waarom om Alkaliniteit Pas in zwembadwater

Share This Post

Sport en fitness

Hoe en waarom om Alkaliniteit Pas in zwembadwater

Waarom is uw zwembad water dof of troebel? Is uw chloor het doen van een goede baan of niet? Wat je nodig hebt alkaliteit Increaser Een Plastic Scoop Een Pool Water Test Kit Er is een onderliggend probleem aan de basis van veel aandoeningen water in

Advertisement

Waarom is uw zwembad water dof of troebel? Is uw chloor het doen van een goede baan of niet?

Wat je nodig hebt

alkaliteit Increaser

Een Plastic Scoop

Een Pool Water Test Kit

Er is een onderliggend probleem aan de basis van veel aandoeningen water in zwembaden en dat het gebrek aan alkaliteit in het water. Klinkt te simpel om waar te zijn, maar dat zou het probleem zijn.
Gemeentelijke leveranciers water nodig om een ​​afgewerkt product aan hun klanten die strikt Guidlines de kwaliteit en samenstelling van het drinkwater volgt leveren.
Eén aspect van deze water Guidlines is de hoeveelheid alkaliteit bevat.

De alkaliteit niveau van uw zwembad water moet wekelijks worden getest met een water test kit uitgerust om alkaliteit te controleren.
Test kits die druppels gebruiken zijn nauwkeuriger dan teststrips. Het bedrag van de druppels die je gebruikt kan je een dichter bij het echte lezen dan te proberen om een ​​kleur op een fles te passen.

Alkaliteit is het eerste ding dat moet worden aangepast. Chloor gebruikers moeten een alkaliteit niveau in hun pool van 80 delen per miljoen (ppm) en 120 ppm. Als uw alkaliteit te laag is, moet u de instructies op een emmer alkaliteit Increaser volgen en voeg de juiste hoeveelheid in fasen. Je moet zeker zijn van de grootte van uw zwembad en het aantal liters in zijn bezit. Gissen is niet van plan om u kristalhelder zwembad water te krijgen.

Hertest het water en als de alkaliteit juist is dan is het tijd om te fine-tunen van uw pH. Alkaliteit is als de nagel dat de pH in de plaats kan houden. Zonder dat zal uw pH te laag zijn.
Maar ik getest en gezegd dat mijn pH was prima? Dat komt waarschijnlijk omdat je gemeentelijke water om uw zwembad toegevoegd en de pH leest ongeveer 8,1 in plaats van 7,2-7,6 waar het moet zijn. geef gewoon het een paar dagen zonder dat alkaliteit en het zal rechts af glijden in de afgrond van de 6.8 en lager bereik.
Dus om het probleem te behandelen, de meeste mensen toe te voegen gewoon pH Increaser om het back-up te stimuleren, en weet je wat, het werkte !!! Ook hier, geef het een paar dagen en het zal terug naar beneden glijden. Uw zwembad is ervaren wat deskundigen op te roepen pH Bounce.

iets, chloor, zodat het aan uw zwembad ontsmetten zoals het hoort te begrijpen, moet een alkalisch traject van 80 ppm tot 120 ppm en een pH-waarde tussen 7,2 en 7,6. De enige keer dat je chloor daadwerkelijk doet wat je denkt dat haar zou moeten doen is wanneer deze twee voorwaarden zijn gelijk! Als je doet de pH Bounce dans, dan is uw chloor alleen maar om te werken voor een korte tijd als de pH-niveau dia's door de ideale range op weg naar de zure einde van de pH-schaal.
De rest van de tijd dat de bewolking dat het water ervaart het chloor zelf zou kunnen proberen om te werken in een vijandige omgeving en niet al te succesvol.
Dus, alkaliteit, pH en chloor, dat is de volgorde waarin je nodig hebt om vast te houden aan, zodat u kunt in ieder geval de bestrijding van dit gebied van mogelijke zwembadwater problemen. Er zijn vele andere manieren waarop water dof of troebel kan worden, maar veel mensen vinden dat deze eerste stap zorgt voor het grootste deel van hun probleem.

Hints

voeg chemicaliën altijd langzaam of in fasen. Test tussen fasen, zodat u niet voorbijschieten uw merk en moet het tegenovergestelde chemische stof te gebruiken om de fout te passen.

Er is geen Alkaliniteit Decreaser. Als je teveel alkaliteit toe te voegen aan uw water zou u enorme hoeveelheden pH Decreaser gebruiken om uw niveau terug naar waar het moet zijn, dus wees voorzichtig. Het alternatief zou zijn om af te voeren een percentage van uw water en voeg vers water met een lage alkaliteit niveau om te proberen om het niveau in evenwicht te brengen.

Share This Post