Index / Huis / Hoe Egg Afwassen een Huis

Share This Post

Huis

Hoe Egg Afwassen een Huis

Wanneer grappenmakers gooien eieren bij u thuis, kan de resulterende puinhoop zeer moeilijk schoon te maken zijn. Het is het beste om bij de vlek voordat het ei heeft een kans om te drogen, maar als je niet kunt, kan gemeenschappelijke huishoudelijke

Advertisement

Wanneer grappenmakers gooien eieren bij u thuis, kan de resulterende puinhoop zeer moeilijk schoon te maken zijn. Het is het beste om bij de vlek voordat het ei heeft een kans om te drogen, maar als je niet kunt, kan gemeenschappelijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen nog steeds in staat om uw redding te komen.

Het verwijderen van Residu

De eerste stap in het wegwerken van ei vlekken is om alle stukken van shell te verwijderen, zodat ze niet het oppervlak van de gevelbeplating materiaal krabben terwijl je probeert om de vlek te verwijderen. Als het ei nog niet droog is, zult u waarschijnlijk in staat zijn om weg te wassen schelp en een groot deel van het ei residu met een lage druk stroom van warm water.

Gebruik geen hoge druk slang, die het ei op andere oppervlakken ploetert, en gebruik geen warm water, die het ei kan koken en veroorzaken nog meer koppig vasthouden aan het oppervlak.

Werk van boven de vlek en was het residu naar beneden. Nat het oppervlak onder de vlek voordat u zodat het ei minder kans te houden als het weg is gewassen.

Als het ei is opgedroogd, zul je waarschijnlijk moeten beginnen reinigen met detergent in plaats van met water alleen.

Household Detergents

Milde huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen kleine ei vlekken, vooral op niet-poreuze ondergronden zoals vinyl gevelbeplating. Dish-wasmiddelen zijn soms voldoende, maar ze mogen niet werken op gedroogde vlekken of poreuze ondergronden. Wasmiddelen dat bevatten enzymen kan effectiever zijn, maar don 't gebruik van detergenten die bleekmiddel bevatten.

Meng het schoonmaakmiddel met warm water en wrijf de vlek met een borstel, en spoel het gebied met schoon, warm water na het ei is verdwenen.

Ei op baksteen, beton, stucwerk, dakshingles of andere ruwe of poreuze oppervlakken kunnen niet gemakkelijk weg te wassen met afwasmiddel. In dit geval:

  • Meng het wasmiddel met water en talk tot een dikke pasta.

Breng de pasta op de vlek.

Dek het af met plasticfolie en laat het zitten voor een uur.

De langdurige blootstelling aan de pasta kan beter in staat dan detergent alleen om het ei op te lossen zijn.

alkaline Cleaners

Hardnekkige vlekken kunnen krachtiger cleaners eisen Universeel huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen effectief zijn, mits ze alkaline-based.; deze reinigers zijn vooral goed in het oplossen van de vetten in ei vlekken. Gemeenschappelijke alkalische huishoudelijke schoonmaakmiddelen onder andere merken zoals Simple Green, Formula 409 en Zep.

Gebruik de stofzuiger in een oplossing van warm water en wrijf de vlek voorzichtig op te lossen en verwijder het ei. Spoel het gebied met schoon, warm water om eventuele resten van zowel het ei en de stofzuiger te verwijderen.

Waarschuwing

Alkalische reinigers kan huidirritatie of letsel veroorzaken. Volg alle aanwijzingen op het etiket en waarschuwingen, en handschoenen dragen en oogbescherming tijdens het gebruik van hen.

zure Cleaners

Gebruik geen zure reinigingsmiddelen, waaronder zelfgemaakte remedies, zoals azijn of cola, omdat het zuur in deze stoffen kan de eiwitten in het ei coaguleert en binding met het oppervlak.

Share This Post