Index / Bedrijf / Hoe effectief te verkopen Exhibit Booths

Share This Post

Bedrijf

Hoe effectief te verkopen Exhibit Booths

Congresorganisatoren verkopen stands aan bedrijven en organisaties om het verdrag te financieren en om de deelnemers te verbinden met de exposanten zij wenst te ontmoeten. Exposanten kopen stands aan te trekken en te voldoen aan potentiële klanten of

AdvertisementCongresorganisatoren verkopen stands aan bedrijven en organisaties om het verdrag te financieren en om de deelnemers te verbinden met de exposanten zij wenst te ontmoeten. Exposanten kopen stands aan te trekken en te voldoen aan potentiële klanten of cliënten. Exposanten en bezoekers meestal informatie uit te wisselen en relaties buiten het verdrag te bouwen. Congresorganisatoren faciliteren in deze uitwisseling. Er zijn manieren om effectief te kunnen verkopen stands.

Wat je nodig hebt

Lijst van potentiële exposanten

Gegevens van voorgaande shows

Getuigenissen uit het verleden exposanten en bezoekers

Nieuwsbrieven en exposanten te sturen

Maak een lijst van potentiële exposanten. Afhankelijk van uw congres of show te identificeren bedrijven binnen de industrie. Steek je hand uit door contact met hen door te sturen, omdat dit zal u toelaten om bijkomende informatie te sturen, zoals brochures en inschrijfformulieren. Follow-up en uw congres of tentoonstelling te introduceren, waarin de voordelen voor hen om te exposeren.

Verzamel gegevens uit eerdere shows. Omvatten het aantal aanwezigen, schatten het aantal deelnemers een bezoek aan elke cabine, en het aantal exposanten. Deze gegevens zullen ondersteuning van uw selling points. Transformeer de nummers op een wijze die met hen spreken. Bijvoorbeeld, als het belangrijkste doel van de aspirant-exposant is om producten te verkopen op de conventie, gegevens verstrekken met betrekking tot de verkoop van producten tijdens de bijeenkomst.

Compileren getuigenissen uit het verleden exposanten en bezoekers. Positieve feedback van de vorige exposanten geloofwaardigheid en populariteit te geven aan je show. Getuigenissen tonen het succes anderen hebben bereikt die deelnemen aan uw evenement. Getuigenissen van de aanwezigen zijn ook waardevol als ze laten zien hoe zij de waarde van de conventie waar te nemen, en of kan terugkomen.

Geef details over speciale exposant privileges, afhankelijk van het type van de cabine die zij nemen. Veel bedrijven zou willen ruimte voor bijzonder grote tentoonstellingen, en je moet laten zien hoe je conventie kon voldoen aan deze behoefte. Je zou een online service moet deze cabines te vertegenwoordigen, of geef media blootstelling aan hen.

Verder bouwen aan de relatie voorbij de conventie. Conventies zijn evenementen waar waardevolle middelen beschikbaar zijn, en deelnemers ondervinden veel verschillende mensen in contact te blijven met na de show. Kapitaliseren op het doel van het verdrag door het verstrekken van middelen en informatie via driemaandelijkse nieuwsbrieven en andere correspondentie met zowel de exposanten en bezoekers het hele jaar door. Exposanten zijn waarschijnlijk terug te keren als ze een geweldige ervaring hebben gehad en zie de waarde van de show. Aanwezigen kunnen exposanten in de toekomst, en het is belangrijk om uit te reiken aan hen, ook.

Share This Post