Index / Ambachten / Hoe een Wind Turbine Uit Straws Make

Share This Post

Ambachten

Hoe een Wind Turbine Uit Straws Make

Het maken van een kleine windturbine van rietjes kunnen modelleren grotere schaal versies die elektriciteit opwekken. Deze turbine project omvat miniatuur geprofileerde schoepen en draait op een centrale as. Het kan ook illustreren hoe "windenergie&q

AdvertisementHet maken van een kleine windturbine van rietjes kunnen modelleren grotere schaal versies die elektriciteit opwekken. Deze turbine project omvat miniatuur geprofileerde schoepen en draait op een centrale as. Het kan ook illustreren hoe "windenergie" wordt omgezet in "rotatie-energie 'gebruiken' turbines."

Wat je nodig hebt

Plastic rietjes (één zak / doos)

Veiligheid schaar (zie waarschuwingen)

Lijm (niet giftig ambachtelijke lijm zoals Elmer's)

Karton (3-inch vierkant)

duimkopspijker

Gum (standaard type, vanaf de punt van een potlood)

Karton cirkel de grootte van een kwart

Selecteer de rietjes te gebruiken voor uw turbine. Grote rietjes vangen meer wind, maar de neiging om meer te buigen. Bendy rietjes zijn niet geschikt voor dit project vanwege de "bochtige" gedeelte.

Snij twee, 4-inch stukken van stro buizen. Verminder de zijkanten van de buizen aan de buizen te scheiden in vier halve buizen. Stapel de helft van buizen om ervoor te zorgen dat ze allemaal dezelfde grootte. Zo niet, snijden zodat ze allemaal dezelfde lengte en breedte.

Snijd de stapel zodat de rietjes binnenwaartse helling aan de ene kant en zijn uniform. De snede moet beginnen aan de ene kant (ongeveer 1/3 van de weg vanaf de kant) en verder naar beneden naar de verste hoek van de rietjes. Houd het grote gedeelte van elke halve buis in de stapel die sneden die nu een "mes."

Fan de messen uit dus overlappen ze op hun brede basis. Lijm de bladen in deze positie met ambachtelijke lijm. Wacht tot de lijm te drogen.

Bouw mee aan de basis / toren. Neem een ​​vers stro en, met een schaar, splitsen het einde in vier stukken die je naar buiten zal buigen als bloem pedalen. Lijm deze blaadjes op het karton zodat de as van het stro omhoog steekt.

Trek de gum aan het uiteinde van een potlood. Zet de gum in de punt van het stro. Speld het centrum van het schoepenwiel van de gum met een duim Tack, gaan door het einde van het stro in de gum.

Blaas zachtjes in de bladen van de molen te laten draaien.

Hints

Het schoepenwiel moet worden gescheiden van het stro met een klein, plat stuk karton tussen het stro en het schoepenwiel, dat is de grootte van een kwart, zodat de messen er niet borstel het tegen de toren, die zal bemoeien met rotatie.

Wanneer de lijm interfereert met het draaien van de messen, schrapen de kant van het af dat interfereert.

Pas op voor scherpe voorwerpen, zoals een schaar, punaises, en de rand van papier of plastic. Kinderen moeten worden begeleid bij het maken van dit project en de veiligheid een schaar moeten worden gebruikt.

Share This Post