Index / ouderschap / Hoe een vader van invloed kunnen zijn voor een ongeboren baby

Share This Post

ouderschap

Hoe een vader van invloed kunnen zijn voor een ongeboren baby

Het is duidelijk dat, papa heeft veel minder invloed op zijn ongeboren kind dan Mom doet. Zelfs praten om de baby voor de geboorte, terwijl plezierig voor papa, kan een blijvend effect hebben, als een foetus heeft een veel grotere reactie op Mom's st

AdvertisementHet is duidelijk dat, papa heeft veel minder invloed op zijn ongeboren kind dan Mom doet. Zelfs praten om de baby voor de geboorte, terwijl plezierig voor papa, kan een blijvend effect hebben, als een foetus heeft een veel grotere reactie op Mom's stem dan Dad's, volgens een Canadese studie gepubliceerd in het januari 2009 nummer van Infant Behavior and Development . Toch zijn emotionele gezondheid en gedrag, met inbegrip van slechte gewoonten, kan enige invloed op de zich ontwikkelende foetus.

het verminderen van stress

Moederlijke stress kan ingrijpende effecten op de foetale ontwikkeling, volgens de in maart van Dimes website. Stressgerelateerde problemen bij de foetus kan variƫren van een verhoogd risico op baarmoederkanker infectie en vroeggeboorte problemen met hersenontwikkeling. Kinderen blootgesteld aan hoge niveaus van prenatale stress kan moeite aandacht op school of misschien overmatige angst hebben, de in maart van Dimes website verklaart. Partners kunnen de bronnen van stress tijdens de zwangerschap; om te helpen de ontwikkeling van de ongeboren baby's, moet papa helpen Mom kalm te blijven, vermijd argumenten halen de speling rond het huis, indien mogelijk en helpen om Mom's stemming op een nog kiel.

Hulp Mom Stay Healthy

Het eten van gezonde voeding, het vermijden van alcohol, stoppen met roken en het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging allemaal helpen een zwangere vrouw gezond te blijven. Hoe gezonder Moeder is, zal het gezonder de baby. Papa kan helpen door te gaan met mama naar prenatale benoemingen en leren wat ze nodig heeft om gezond te blijven, met inbegrip van haar aan te moedigen de nodige supplementen te nemen. Helpen bereiden voedingsmiddelen met een hoog voedingswaarde en niet mee naar huis junk food kan ook helpen beide partners goed te eten. Het nemen van een wandeling samen na het eten helpt haar te krijgen van de oefening die ze nodig heeft om de gewichtstoename onder controle te houden.

Dad's Mental Health

geestelijke gezondheid Dad's tijdens de zwangerschap kan enig effect hebben op het gedrag van zijn kind tijdens de peuter jaren hebben, een Noorse studie gepubliceerd in het februari 2013 nummer van Kindergeneeskunde gevonden. De studie keek naar psychische nood vaders tijdens de zwangerschap en het gedrag van hun kind op 36 maanden. De onderzoekers merkten op dat kinderen van vaders met een hoge mate van psychische stress tijdens de zwangerschap hebben een verhoogd risico voor de emotionele, gedrags- en sociale problemen op de leeftijd van 3. Hoewel het belangrijkste voor papa te helpen laag te houden mama's stress, hij moet ook zorgen te maken met zijn eigen bronnen van stress.

Stoppen met ongezond gedrag

Bepaalde ouderlijke gedragingen kunnen blijvende gevolgen voor een foetus. Roken rond een zwangere vrouw kan het risico op doodgeboorte te verhogen met 23 procent en verhogen het risico op aangeboren afwijkingen met 13 procent, volgens een Britse overzicht van studies gemeld in het april 2011 nummer van Kindergeneeskunde. Als papa niet kan stoppen, moet hij het roken rond het voorkomen mom-to-be. Overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen van papa naar mama kan ook leiden tot vroeggeboorte, doodgeboorte, laag geboortegewicht, neurologische schade, blindheid, doofheid of chronische leverziekte, de Centers for Disease Control and Prevention website waarschuwt. Elke papa die denken dat hij misschien een SOA moeten het onmiddellijk behandeld en 'fess omhoog zodat mama kan ook laten testen.

Share This Post