Index / tech / Hoe een PDF-Into Parts Verdeel

Share This Post

tech

Hoe een PDF-Into Parts Verdeel

PDF-documenten variëren in grootte van een signaal pagina op lengte te boeken. Hoe groter het bestand des te omslachtig is om te downloaden, te verzenden via e-mail, scannen en andere taken uitvoeren. Als u een grote PDF-document, te verdelen in dele

AdvertisementPDF-documenten variëren in grootte van een signaal pagina op lengte te boeken. Hoe groter het bestand des te omslachtig is om te downloaden, te verzenden via e-mail, scannen en andere taken uitvoeren. Als u een grote PDF-document, te verdelen in delen kan het makkelijker om te gaan met te maken. Adobe Reader, de toepassing die wordt gebruikt om PDF-bestanden te lezen, kan niet worden gebruikt om een ​​PDF-document te splitsen. U kunt Adobe Acrobat gebruiken om deze taak uit te voeren. Deze toepassing is echter vrij prijzig. Als alternatief zijn er een aantal gratis PDF-splitter toepassingen die u kunt gebruiken om grote PDF-documenten te verdelen.

Wat je nodig hebt

Simpo PDF Splitter

Wondershare PDF Splitter

Adobe Acrobat

Simpo PDF Splitter

Lanceer PDF Splitter.

Klik op de knop met het mappictogram naast de "File" box. Het dialoogvenster Bladeren wordt geopend. Navigeer naar de map waarin het PDF-document dat u wilt splitsen zich bevindt. Dubbelklik op het bestand om het te selecteren.

Selecteer hoe u wilt dat de PDF-document te verdelen. Wanneer "Selecteer bij alle ... pagina's" wordt gekozen, wordt het document verdeeld worden in gelijke delen elk opgegeven aantal pagina's. Wanneer "Extract pagina ( 's) ..." is geselecteerd, wordt een nieuw PDF-document gemaakt dat alleen de pagina's die u opgeeft bevat. Als "Verwijder Extract pagina ( 's) ..." is geselecteerd, wordt een nieuw PDF-document gemaakt dat alle pagina's in het originele document, met uitzondering van de pagina's die u opgeeft bevat.

Klik op "Split."

Wondershare PDF Splitter

Lanceer PDF Splitter.

Klik op "Bladeren." Navigeer naar de map waarin het PDF-document dat u wilt splitsen zich bevindt. Dubbelklik op het bestand om het te selecteren.

Selecteer hoe u wilt dat de PDF-document te verdelen. Als "Interval elke ... pagina ( 's") wordt gekozen, wordt het document verdeeld worden in gelijke delen elk opgegeven aantal pagina's. Als "Sorteer op pagina range ..." is geselecteerd, wordt een nieuw PDF-document gemaakt dat alleen de pagina's die u opgeeft bevat. Wanneer "Splitsen op specifieke pagina reeksen aan meerdere PDF-bestanden" is geselecteerd, worden een aantal nieuwe PDF-documenten gemaakt dat alleen de pagina's die u opgeeft bevatten. Wanneer "Split Averagely" wordt gekozen, wordt de grotere PDF-document te splitsen in een bepaald aantal kleinere PDF-bestanden.

Klik op "Open" in het hoofdstuk "Output Settings". Blader naar de locatie waar u de nieuwe PDF-document (s) om gered te worden willen. Klik op 'Openen'.

Klik op "Split."

Adobe Acrobat

Lancering Adobe Acrobat.

Selecteer "Open" in het menu "Bestand". Het dialoogvenster Bladeren wordt geopend. Navigeer naar de map waarin het PDF-document dat u wilt splitsen zich bevindt. Dubbelklik op het bestand om het te selecteren.

Ga naar het menu "Documenten". Point to "Pagina's" en kies "Extract." Geef de pagina bereik dat u zou willen maken van de nieuwe PDF-document. Klik op "OK" en een nieuwe PDF-document wordt gemaakt.

Selecteer "Opslaan als" in het menu "Bestand." Noem het nieuwe PDF-document. Klik op 'Opslaan'.

Herhaal stap twee tot en met vijf om een ​​ander deel van het oorspronkelijke PDF-document te halen.

Share This Post