Index / Bedrijf / Hoe een PDF-boek op Amazon verkopen

Share This Post

Bedrijf

Hoe een PDF-boek op Amazon verkopen

Uploaden, converteren en verkopen van boeken opgeslagen als PDF-bestanden op Amazon.com. De retailer betaalt u royalty's per maand voor exemplaren van het boek verkocht. Om te verkopen op Amazon, hoeft u niet naar een gepubliceerde auteur of werken m

AdvertisementUploaden, converteren en verkopen van boeken opgeslagen als PDF-bestanden op Amazon.com. De retailer betaalt u royalty's per maand voor exemplaren van het boek verkocht. Om te verkopen op Amazon, hoeft u niet naar een gepubliceerde auteur of werken met een uitgeverij zijn. Amazon niet boeken rechtstreeks te verkopen in het PDF-formaat. Amazon maakt gebruik van MobiPocket om elektronische boeken te lezen op de Kindle te maken. De Kindle is een elektronisch boek lezer die boeken gekocht van Amazon geeft.

Open een Amazon.com account als je al niet als één. Als u al een Amazon-account, in te loggen op je account.

Scroll naar de onderkant van de Amazon.com website en klik op "Self-publiceren bij ons." Ga naar te verkopen in de Kindle Store en selecteer "Aan de slag." Dit brengt u naar de Text Format homepage Amazon Digital.

Klik op "Bookshelf" en vervolgens "Een nieuwe titel toevoegen." Geef het boek de titel, beschrijving, auteur, taal en eventueel ISBN informatie. Je hoeft niet naar een ISBN-nummer naar een Kindle boek publiceren. Zoek het bestand op uw computer en deze uploaden via de sectie van het bestand inhoud van een boek aan de onderkant van de pagina.

Druk op 'Opslaan en doorgaan "naar het boek is geüpload.

Selecteer rechten wereldwijd of plaatselijk rechten op de volgende pagina en kies vervolgens royalty opties. Voor de meeste boeken die niet openbaar domein informatie bevatten, dit is de royalty optie 35 procent. Stel een prijslijst om het boek te verkopen. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en selecteer 'Opslaan en Publiceren' om het boek te publiceren.

Share This Post