Index / Wensen en Feesten / Hoe een Ornament Exchange feest te organiseren

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe een Ornament Exchange feest te organiseren

Een sieraad uitwisseling partij is een geweldige manier om in de geest van de vakantie. U kunt uw collega's, vrienden en familie bij elkaar te krijgen om te delen in de geest. Dit is een eenvoudige partij te organiseren, en het kan betaalbaar zijn, o

Advertisement

Een sieraad uitwisseling partij is een geweldige manier om in de geest van de vakantie. U kunt uw collega's, vrienden en familie bij elkaar te krijgen om te delen in de geest. Dit is een eenvoudige partij te organiseren, en het kan betaalbaar zijn, omdat uw gasten brengen de geschenken uit te wisselen en je kan dienen zo veel of zo weinig eten als je zou willen. Een ornament uitwisseling partij kan worden gepland met weinig inspanning.

Wat je nodig hebt

Uitnodigingen Eten en Drinken Ornaments

Beslis over een gastenlijst. Het beste is om een ​​grotere groep uit te nodigen, omdat niet iedereen in staat bij te wonen zal zijn. Als u een kleinere groep van vrienden hebben, vraag hen langs een gast of twee te brengen.

Schrijf uw uitnodigingen. Onder andere datum, tijd en locatie voor uw feest. Op uw uitnodigingen, staat dat de gasten moeten een sieraad te brengen. Laat ze blijven onder een bepaalde prijs, zoals $ 10, en breng het verpakt in vakantie papier.

Beslis over eten en drinken te serveren op uw feest. Als u van plan bent voor een grote groep mensen, hebben veel hapjes of zelfs een klein buffet waar gasten zichzelf kunnen helpen om wanneer dan ook. Als u met een kleinere, meer intieme party, kunt u ervoor kiezen om een ​​sit-down maaltijd.

Verzamel RSVPs dichter bij de datum om een ​​indicatie van hoeveel mensen aanwezig zullen zijn te krijgen. Hebben genoeg stoelen voor iedereen.

Geniet van uw partij. Wanneer de mensen aankomen, hebben ze hun gewikkeld ornamenten te plaatsen in een stapel. Zodra iedereen is aangekomen, kun je beginnen met het plukken nummers. Als nummer een gast is up, kan ze een verpakte ornament halen en te openen. U kunt de optie voor mensen om later de handel als ze dat willen.

Hints

Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe beter uw ornament uitwisseling feest.

Share This Post