Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe een Octagon Shape Haak

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe een Octagon Shape Haak

Je hebt waarschijnlijk herinneren van de geometrie klasse die een achthoek is een acht-zijdige figuur. Op het moment, zou je gedacht hebben dat het als nutteloze informatie en een verspilling van uw tijd. Nu weet je beter, omdat veel haak patronen zi

AdvertisementJe hebt waarschijnlijk herinneren van de geometrie klasse die een achthoek is een acht-zijdige figuur. Op het moment, zou je gedacht hebben dat het als nutteloze informatie en een verspilling van uw tijd. Nu weet je beter, omdat veel haak patronen zijn allemaal over vormen - driehoeken, vierkanten, cirkels, rechthoeken, zeshoeken en achthoeken. Met deze vormen, kunt u een groot aantal items, zoals Afghanen, sjaals, rokken en truien te maken, om er maar een paar te noemen. De volgende haakpatroon is een basis achthoek. Elke beginner kan gemakkelijk haken. Nadat je het leren, kun je je eigen gehaakte meesterwerken.

Wat je nodig hebt

Worsted gewicht garen

Haaknaald - welke grootte

schaar

maasnaald

Keten van vijf en slip-steek in het begin keten vormen een cirkel. Voor de eerste ronde, ketting drie (in deze keten drie punten als een stokje). Maak 15 stokjes in de ring. Samen te voegen tot de bovenkant van de eerste dubbel-haak met een slip steek. Je hebt nu 16 stokjes.

Maak twee stokjes in dezelfde steek als de keten drie voor ronde twee. Maak een stokje in het volgende stokje. Maak drie stokjes in het volgende stokje. Maak een stokje in het volgende stokje. Herhaal tussen de sterretjes totdat u het begin keten te bereiken. Slip-steek in de top van het begin keten. Je hebt nu 32 stokjes.

Keten drie voor ronde drie. Maak drie stokjes in het volgende stokje. Maak een stokje in de komende drie stokjes. Herhaal tussen de sterretjes tot aan de laatste herhaling te bereiken. Maak drie stokjes in het volgende stokje. Maak een stokje in de komende twee stokjes. Join met anti-slip steek in de top van de eerste stokje. Je hebt nu 48 stokjes.

Keten drie voor de vierde ronde. Maak een stokje in het volgende stokje. Maak drie stokjes in het volgende stokje. Maak een stokje in de komende vijf stokjes. Herhaal tussen de sterretjes tot aan de laatste herhaling te bereiken. Maak drie stokjes in het volgende stokje. Maak een stokje in de komende drie stokjes. Samen met een slip-steek in de top van het begin keten. Hecht af end, snijden garen en weven in een achthoek met een maasnaald. Uw laatste ronde gemaakt 64 stokjes.

Share This Post