Index / Huis / Hoe een MPI Monitor Heater M441 Reinig

Share This Post

Huis

Hoe een MPI Monitor Heater M441 Reinig

De MPI Monitor kachel M441 draait op duidelijke kerosine, met een schoorsteen die leidt tot de schoorsteen of het buitenleven voor een veilige indoor verwarming. Om uw kachel te houden veilig te rennen en efficiënt, is het belangrijk om het schoon te

Advertisement

De MPI Monitor kachel M441 draait op duidelijke kerosine, met een schoorsteen die leidt tot de schoorsteen of het buitenleven voor een veilige indoor verwarming. Om uw kachel te houden veilig te rennen en efficiënt, is het belangrijk om het schoon te houden, zowel aan de buitenkant en de binnenkant.

clearing Clutter

Uw MPI Monitor kachel moet vrij zijn van omliggende rommel zijn. Gebruik de kachel niet gebruiken als een tafel - het is niet de plek om foto's, beeldjes of planten in te stellen. Ook nooit stof draperen boven de kachel of het gebruiken als een kleding droger. Houd papieren, boeken en afval weg van de verwarming, en nooit houdt elke vorm van brandbaar materiaal, zoals oplosmiddelen, alcohol en aërosolen, in de buurt van het verwarmingssysteem.

Het schoonmaken van de Buitenkant

De buitenkant kabinet van uw MPI Monitor kachel moeten regelmatig worden afgestoft om verstopte openingen te voorkomen. run gewoon een statisch stofdoek over de kast minstens een keer per week, terwijl je je regelmatig lichte reiniging in de kamer. Als de buitenkant ziet er smerig, veeg het af met een vochtige microfiber doekje. Gebruik geen schurende of ontvlambare reinigingsmiddelen. Als u een allesreiniger te gebruiken op de kast, spuit het op het doek, niet de kachel.

Het schoonmaken van de Binnenlandse

Periodieke reiniging van de binnenkant van uw MPI Monitor kachel helpt om het apparaat efficiënt draaiende te houden. Voor het reinigen van de binnenkant, zet de kachel en laat het dan volledig afkoelen. Verwijder de schroeven langs de rand van lamellen van de kachel. Vacuüm het interieur met een bevestiging borstel slang om stof, spinnenwebben en vuil te verwijderen. Verwijder eventuele kleine voorwerpen die binnen zijn gevallen door de ventilatieopeningen. Veeg het teveel aan stof en vuil met een microfiber doekje weg.

Fuel Zeef Cleaning

Eenmaal per jaar, moet de MPI Monitor verwarmingstoestel brandstof zeef worden gereinigd. Deze job vereist dat u de kerosine tank afsluiter uit te schakelen. Plaats een kartonnen gevoerd opvangbak onder de brandstof zeef cover, gelegen aan de rechter zijkant van het toestel. Verwijder de schroeven uit de brandstof zeef deksel en laat de overtollige brandstof te druppelen in de container. Verwijder de brandstof zeef en was het met fris, helder kerosine - niet schoon met water. Zodra de zeef schoon is, plaatst u deze terug naar zijn plaats en sluit het deksel. Gooi de brandstof doordrenkt karton van de houder. Bestrooi elke kerosine druppels met zuiveringszout; zodra de brandstof wordt geabsorbeerd, veeg het weg met een papieren handdoek.

Share This Post