Index / Bedrijf / Hoe een LLC in Ohio Los

Share This Post

Bedrijf

Hoe een LLC in Ohio Los

Een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC) is een aparte juridische entiteit, waarvan de leden moet "oplossen" van het bedrijf volledig te beëindigen. In Ohio, moet de LLC voldoen aan de relevante ontbinding procedure, vermeld in tite

Advertisement

Een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC) is een aparte juridische entiteit, waarvan de leden moet "oplossen" van het bedrijf volledig te beëindigen. In Ohio, moet de LLC voldoen aan de relevante ontbinding procedure, vermeld in titel 17 van de Ohio Herziene Code. Sectie 1705,43 van de Ohio Herziene Code staan ​​de manieren waarop een LLC kan worden opgelost. Soms is het bedrijf een einddatum bepaald in de statuten van de organisatie. Op andere momenten van de leden instemmen met de zakelijke kant. In beide gevallen moet het bedrijf een certificaat van ontbinding te dienen bij de minister van Buitenlandse Zaken.

Wat je nodig hebt

Certificaat van ontbinding

Voltooi een certificaat van ontbinding van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vorm. De vorm vereist basisinformatie over het bedrijf, met inbegrip van de naam en de Ohio registratienummer.

Stop met het innemen van nieuwe business. Compleet bestaande business. Pay off alle schulden.

Verdeel alle activa aan de leden volgens het bedrijf de operationele overeenkomst of krachtens de in Ohio Herziene Code, sectie 1705,46 genoemde prioriteiten.

Vijl de ingevulde certificaat van ontbinding van de Ohio minister van Buitenlandse Zaken. Kwijtschelding van het van toepassing indieningstaks, die vanaf 2011 is $ 50.

Share This Post