Index / wettelijk / Hoe een LLC in de Kaaimaneilanden Form

Share This Post

wettelijk

Hoe een LLC in de Kaaimaneilanden Form

Een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, of LLC, geniet een grote populariteit onder ondernemers en andere vanwege de bescherming biedt het de individuele eigenaren. De belangrijkste van deze bescherming is het feit dat een LLC de crediteuren

AdvertisementEen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, of LLC, geniet een grote populariteit onder ondernemers en andere vanwege de bescherming biedt het de individuele eigenaren. De belangrijkste van deze bescherming is het feit dat een LLC de crediteuren niet in staat zijn om de eigenaars persoonlijk aansprakelijk voor de schulden van het bedrijf te houden. Voor de exploitanten die willen een bedrijf met als belangrijkste doel houdt de activa, de oprichting van een LLC in de Kaaimaneilanden is ideaal omdat dat land geen belasting te beoordelen op LLC vermogen.

Wat je nodig hebt

CORIS rekening applicatie

Statuten

Kies een naam voor uw Cayman Islands LLC. De naam mag niet de woorden "koninklijk", "keizerlijke", "rijk", "gemeentelijke", "gecharterd", "beleggingsfonds", "Kamer van Koophandel" bevatten, "Building Society", "co-operative", " assurance "," bank "of" vertrouwen ", tenzij u de benodigde vergunningen of licenties om een ​​dergelijk bedrijf te runnen. Bovendien moet de naam van uw bedrijf te onderscheiden van de naam van een bedrijf organisatie op de Kaaiman Eilanden geregistreerde zijn. Om de database van alle bedrijven in de Cayman Eilanden geregistreerde zoeken, moet u zich aanmelden voor een gratis account op de Kaaimaneilanden Global netwerk of CIGnet.

Zodra u uw bedrijfsnaam hebt bepaald, moet u deze registreren. De Cayman Islands General Registry maakt alleen online registratie van LLCs, waarvoor u een rekening bij de Cayman Online Registry Information System of CORIS moet vaststellen. In medio 2014, de kosten van het opzetten van een CORIS account CI $ 125 per gebruiker.

Verzend statuten voor uw LLC via CORIS. Dit is de stap die uw bedrijf registreert, en draagt ​​een vergoeding van tussen de CI $ 600 en CI $ 2968, afhankelijk van de kapitalisatie van uw bedrijf.

wet Cayman Islands 'vereist dat alle geregistreerde bedrijven hebben een geregistreerd agent fysiek aanwezig zijn in de Kaaimaneilanden. Deze persoon zal een dagvaarding of juridisch proces ontvangen wanneer dat nodig is. Als u of een andere verantwoordelijke officier van het bedrijf niet zal worden gedomicilieerd in de Kaaimaneilanden, moet u contact opnemen met de Kaaimaneilanden Kamer van Koophandel om de naam en het adres van een geregistreerde agent te vinden.

Share This Post