Index / Tuin / Hoe een L120 Mower dekhoogte

Share This Post

Tuin

Hoe een L120 Mower dekhoogte

De L120 John Deere Maaier, meestal gebrandmerkt met Sabre / Scotts in plaats van John Deere, is uitgerust met een dual-blade maaidek dat tussen 42 en 48 inch, afhankelijk van welke dek John Deere geïnstalleerd meet. Het proces voor het egaliseren van

Advertisement

De L120 John Deere Maaier, meestal gebrandmerkt met Sabre / Scotts in plaats van John Deere, is uitgerust met een dual-blade maaidek dat tussen 42 en 48 inch, afhankelijk van welke dek John Deere geïnstalleerd meet. Het proces voor het egaliseren van het maaidek is hetzelfde voor vele modellen, waaronder L100, L108, L110, L111, L118 en L130. Wanneer u het dek, zult u het niveau van links naar rechts en van voor naar achter.

Wat je nodig hebt

  • 2-door-4-inch houten blokken, 3

    Wrench set

    momentsleutel

Parkeer de L120 op de harde, stabiele, vlakke ondergrond.

Plaats een 2-door-4-inch stuk hout onder de domme arm op de voorzijde van het aggregaat. De Daft arm is de metalen staaf die het dek verbindt met de maaier. Positie twee andere blokken van hout onder de achterste rand van het maaidek op zowel de rechter- en linkerzijde.

Laat de hendel om het maaidek te laten vallen in de laagste stand. Het maaidek moet rusten op de houten blokken. Pak de Daft arm aan de voorkant van het maaidek en trek op. De Daft arm moet wat beweging toe te staan. Dit betekent dat de domme arm geen spanning vasthoudt.

Zoek de grotere vierkante zwarte beugel aan elke kant van het maaidek. De beugel heeft het dek op de bodem van de trekker. Draai de nivellering moer op elke beugel met een 15mm moersleutel.

Breng de hendel in de hoogste stand en breng de hendel om de inkeping tussen de nummer één en de nummer twee positie.

Duw op elk van de zwarte nivellering beugels te nemen eventuele speling in de beugels.

Draai de bouten losgedraaid in stap vier tot 40 voet pond. druk met een momentsleutel.

Draai de stelmoer aan het uiteinde van de Daft arm met een sleutel tot het begint aan het maaidek de houten blokken te tillen.

Breng de hendel naar de nummer drie positie en zet de Daft stelmoer 1½ tegen de klok in draait om de juiste neerwaartse toonhoogte van voor naar achter.

Share This Post