Index / tech / Hoe een Insignia Remote Press ingestelde programma

Share This Post

tech

Hoe een Insignia Remote Press ingestelde programma

Insignia universele afstandsbedieningen kunnen worden geprogrammeerd om te werken met apparaten van honderden fabrikanten. Om het apparaat dat u moet gaan door middel van een programmeersequentie besturen. Voer de codes handmatig, of laat de afstands

Advertisement

Insignia universele afstandsbedieningen kunnen worden geprogrammeerd om te werken met apparaten van honderden fabrikanten. Om het apparaat dat u moet gaan door middel van een programmeersequentie besturen. Voer de codes handmatig, of laat de afstandsbediening door de verschillende codes. Zodra de universele afstandsbediening de juiste code gevonden, eenvoudig te bevestigen van de instellingen.

Auto Find Instellingen

Zet het apparaat dat u gaat worden met behulp van de Insignia afstandsbediening.

Houd de "Set" toets van de afstandsbediening en druk vervolgens op en laat de sleutel voor dat type apparaat. De indicator licht op de afstandsbediening moet gaan branden.

Laat en druk op de toets "Set" weer, en de lichten beginnen te knipperen.

Druk op de toets "Power" totdat het apparaat wordt uitgeschakeld. Als alternatief, houdt u de toets ingedrukt. Druk op de toets "Set" en druk op de macht om terug te bladeren als u per ongeluk voorbij de juiste instelling.

Druk op de toets apparaat om de instelling te bevestigen.

handmatige instellingen

Zoek het apparaat code voor de fabrikant van het apparaat dat u wilt bedienen met de afstandsbediening.

Zet het apparaat aan en druk op de toets "Set", en druk op de toets vernoemd naar het type apparaat.

Laat de toetsen los wanneer het lampje voor het soort apparaat wordt ingeschakeld.

Typ de driecijferige code van de fabrikant, en druk op de toets apparaat. Het licht knippert, dan schakelt.

Test de instellingen door op de "Power" knop. Als het apparaat wordt uitgeschakeld, is de code correct is. Zo niet, probeer dan een andere code.

Hints

Zoek de codes van de afstandsbediening door het opzoeken van het modelnummer van uw afstandsbediening op de Insignia Producten support pagina.

Share This Post