Index / Huis / Hoe een Indoor Grill reinigen

Share This Post

Huis

Hoe een Indoor Grill reinigen

Veel indoor grills beweren anti-aanbak te zijn. Toch, nadat je het voedsel te verwijderen, is er nog steeds een puinhoop te reinigen. Afhankelijk van het voedsel dat je kookt, zult u waarschijnlijk nodig hebt om uw indoor grill schoon te vet en vlees

Advertisement

Veel indoor grills beweren anti-aanbak te zijn. Toch, nadat je het voedsel te verwijderen, is er nog steeds een puinhoop te reinigen. Afhankelijk van het voedsel dat je kookt, zult u waarschijnlijk nodig hebt om uw indoor grill schoon te vet en vleessappen te verwijderen. Zoals je snel zult leren, timing is alles, vooral als u wilt dat uw kleine apparaat gemakkelijk schoon te komen.

Wat je nodig hebt

  • Natte doek

    Tang

    Spons

    Afwasmiddel

Pak de doek met de tang. Het is van essentieel belang voor vet en vleessappen te verwijderen direct nadat je het voedsel te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat alles komt goed uit. Terwijl u kan grijpen het doek in de hand, is het best om een ‚Äč‚Äčtang te gebruiken. Houd de natte doek in een tang zal voorkomen dat u het verbranden van jezelf. De tang zal het ook mogelijk om beter te schrobben de platen van uw indoor grill.

Gebruik de doek en tang om vet en voedsel te verwijderen. Met de doek stevig greep in de tang, schrobben de platen van de binnenshuis grill om de bovenste laag van vet en gekookt vlees sappen te verwijderen. Als je gewoon een beetje tijd te besteden schrobben van de machine voordat je eet zal het schoon te komen met zeer weinig inspanning.

Machine laten afkoelen. Zodra je het grootste deel van de rotzooi hebt verwijderd, kunt u genieten van uw maaltijd en laat de indoor grill om af te koelen. Omdat u de tijd om het grootste deel van de rommel te verwijderen nam, zult u in staat om snel te vegen van de machine voordat u het opbergt.

Wassen met spons en een sopje. Zodra de machine is cool, gewoon vegen van de platen met een spons en een sopje. Er moet niet veel worden overgelaten schoon te maken uit. Deze stap zorgt gewoon dat de machine wordt ontsmet. Zodra de platen gereinigd snel de machine te spoelen.

Drogen voordat wegzetten. Direct na de indoor grill te spoelen, drogen de platen grondig.

Hints

Zorg ervoor dat de machine de stekker uit voordat u het schoon te maken.

Gebruik nooit schuurmiddelen of sponzen op een anti-aanbak oppervlak.

Share This Post