Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe een Impression Pad voor Mentalisme maken

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe een Impression Pad voor Mentalisme maken

Impressie pads zijn een uitstekend hulpmiddel in kit elke mentalist's, omdat zij gemakkelijk worden vermomd als gewone, onschuldige notitieblokken. Toch kunnen deze pads duur om te kopen. Maar, carbonpapier, dunne vellen papier bedekt met een pigment

AdvertisementImpressie pads zijn een uitstekend hulpmiddel in kit elke mentalist's, omdat zij gemakkelijk worden vermomd als gewone, onschuldige notitieblokken. Toch kunnen deze pads duur om te kopen. Maar, carbonpapier, dunne vellen papier bedekt met een pigment en wasmengsel, kan worden gebruikt om een ​​zelfgemaakte vervanging maken. Deze zelfgemaakte indruk pad, al ontbreekt een automatische reset (een ingebouwde middelen voor de indruk te verdwijnen na een bepaalde tijd), zal genoeg zijn om je te zien door de meeste situaties die een dergelijk pad te eisen.

Wat je nodig hebt

Standard notepad

Carbon papier

Lijm

Meet de lengte en breedte van een pagina van uw kladblok. Schrijf deze metingen naar beneden voor toekomstig gebruik.

Aftrekken genoeg uit metingen van je kladblok pagina's om ruimte te laten voor een relatief dikke rand. Als bijvoorbeeld een pagina van notepad meet 5,5 inch bij 4 inch, 1/2 inch daarna aftrekken van elk van deze metingen (geven u 5 inch bij 3,5 inch). Schrijf deze verkorte metingen naar beneden voor toekomstig gebruik.

Meet een stuk carbonpapier met behulp van uw verkorte metingen. Bijvoorbeeld, als de volle maat van één pagina van uw notitieblok is 5,5 inch met 4 inch en snijd een stuk van carbonpapier, dat is 5 inch bij 3,5 inch.

Plaats uw cut stuk carbonpapier in het midden van de tweede pagina van uw kladblok en houd het daar. Controleer of de niet-koolstof bedekte zijde van het carbonpapier wordt naar boven.

Breng lijm aan alle van de witte ruimte rond uw stukje carbonpapier.

Druk en stevig vasthouden van de eerste pagina op de tweede pagina van uw kladblok voor ongeveer een minuut. Dit zal de twee pagina's te lijmen met het stuk carbonpapier ertussen. Herhaal dit proces tot je kladblok is vol met koolstof-papier gevulde pagina's.

Hints

Probeer een sterke lijm te gebruiken om de pagina's van uw kladblok van het scheiden en het openbaren van de carbonpapier tussen hen te houden.

Gebruik een notitieblok met een harde voorste indien mogelijk. Dit zal helpen je deelnemers iets moeilijk om op dat resistentie van het papier zal toenemen tot hun schrijven / trekkracht te schrijven om te geven en zal helpen om de indrukken die op je pad sterker te maken.

Wanneer u de beslissing over de grootte van de rand rond uw carbonpapier, van mening dat hoe groter de grens is het minder carbonpapier u in staat om te passen tussen de pagina's zal zijn; en hoe smaller de grens is hoe waarschijnlijker het is dat uw pagina's uit elkaar zal komen. Zoek een goede balans tussen bekrompenheid en de dikte van uw grens die het beste werkt voor het soort lijm die u gebruikt.

Houd uw ingevulde kladblok uit de buurt van warme, vochtige plaatsen want als het wordt blootgesteld aan dit soort omgevingen te lang de gelijmde pagina's kunnen uit elkaar te splitsen.

Als u kiest voor lijm, alsmede op de rug van het carbonpapier eromheen, niet te veel te gebruiken. Teveel lijm op de achterkant van het carbonpapier waarschijnlijk maken de indruk dat u blijven zitten met veel lichter dan het anders zou zijn.

Omdat dit pad niet beschikt over een ingebouwde reset, te dekken of te vernietigen elke pagina met een indruk op het aan uw publiek te houden van het vinden van uw methode.

Omdat dit pad niet beschikt over een ingebouwde reset, houd je het publiek onder controle en houden hun aandacht op jou en niet op het pad, zodat het gewenste effect met succes kan worden losgetrokken.

Share This Post