Index / tech / Hoe een Faux Haard tv maken

Share This Post

tech

Hoe een Faux Haard tv maken

Een open haard is een stijlvolle aanvulling op elke woonkamer of den. De warme gloed van een open haard kunt u en uw gasten voelen zich meer comfortabel en zelfs helpen je in een feestelijke stemming zodra de winter en kerst roll rond. Helaas, het in

AdvertisementEen open haard is een stijlvolle aanvulling op elke woonkamer of den. De warme gloed van een open haard kunt u en uw gasten voelen zich meer comfortabel en zelfs helpen je in een feestelijke stemming zodra de winter en kerst roll rond. Helaas, het installeren van een open haard kan een dure onderneming zijn. Als u een televisie met de juiste video-aansluitingen en een dvd-speler hebt, kunt u een nep open haard om de juiste stemming in elke kamer van uw huis te creëren. Het is niet het echte ding, maar een faux open haard zal indruk op uw gasten.

Wat je nodig hebt

Televisie

dvd-speler

Video open haard DVD

Opstelling

U vindt er een televisie nodig met de juiste aansluitingen aan de achterkant van uw dvd-speler aan te sluiten. Oudere televisies en bepaalde dvd-speler zal u toelaten om de speler aan te sluiten door middel van een coaxiale kabel, maar de beeldkwaliteit van uw haard zal laag zijn. Gebruik een televisie die audiovisuele aansluitingen of high definition-verbindingen moet het een meer realistische open haard te genieten. Een high definition LCD of plasma televisie zou de beste apparatuur voor uw faux open haard zijn. Aanbrengen van de televisie in de plek waar je het wilt is het belangrijk voor de setup om te voorkomen dat het verplaatsen van apparatuur na.

Kies een video open haard DVD. Er zijn verschillende dvd's beschikbaar die u zal toestaan ​​om uw televisie om te zetten in een faux open haard. De brand in de omgeving: The Ultimate Video Haard DVD is een optie die zal werken in een DVD of Blu-Ray-speler, zodat de kans groot dat de DVD-instellingen die u al hebt op je televisie zal prachtig werk voor de taak van het opzetten van een video open haard. Plasmavironments Haard DVD is een goede keuze voor een high definition televisie. Je moet ervoor zorgen dat de DVD-speler correct is aangesloten op te genieten van de high definition video en audio-opties die uw DVD te bieden heeft.

Plaats de video open haard DVD in uw dvd-speler. Als u niet de eigenaar van een dvd-speler, zorg ervoor dat het model en het merk u koopt zal werken met uw televisie. Vanuit het menuscherm kunt u kiezen uit meerdere soorten video haarden op het scherm om te spelen met opties, afhankelijk van de DVD die u besloten om te kopen. Typisch, geen van de nep open haard video's zijn computer gegenereerd. De meeste dvd's ook verschillende audio-opties, waaronder klassieke en vakantie muziek en natuurlijke geluiden van een brandende vuur om toe te voegen aan de algehele ervaring. De DVD zal uur open haard footage, die u loop kunt instellen met uw dvd-afstandsbediening voor een ononderbroken branden in uw woonkamer.

Hints

Bepaalde soorten televisies zijn gevoelig voor branden afbeeldingen in het scherm dat gedurende langere tijd weergegeven. Controleer de handleiding van uw televisie om ervoor te zorgen dat het veilig is om lus video's op uw televisie voor het gebruik van de open haard DVD.

Share This Post