Index / Gezondheid / Hoe een Eye recept voor een beeldschermbril Figuur

Share This Post

Gezondheid

Hoe een Eye recept voor een beeldschermbril Figuur

Als mensen ouder worden, vooral na de leeftijd van 40, de mogelijkheid om items te zien wordt van dichtbij vaak moeilijker. Dit is een aandoening die van nature voorkomt genoemd presbyopie. Het is vanwege deze voorwaarde dat mensen beginnen te vinden

AdvertisementAls mensen ouder worden, vooral na de leeftijd van 40, de mogelijkheid om items te zien wordt van dichtbij vaak moeilijker. Dit is een aandoening die van nature voorkomt genoemd presbyopie. Het is vanwege deze voorwaarde dat mensen beginnen te vinden ze hebben behoefte aan een bril om comfortabel te werken op de computer. Als je jezelf in deze categorie, dan is het idee van het selecteren welke bril te gebruiken kan overweldigend lijken. Door het volgen van een paar eenvoudige stappen, moet u in staat om te bepalen welke sterkte van de bril zal u toelaten om opnieuw te werken op de computer gemakkelijk en zonder ogen.

Wat je nodig hebt

Ruler of Tape Measure

Afstand Vision Glasses Prescription

Potlood of pen

Papier

Routebeschrijving

Meet de afstand van het scherm om je gezicht. Afstand is belangrijk, omdat het een andere macht zal nemen voor mensen die verder terug van het scherm zitten.

Kijk naar de glazen recept geschreven door uw oogarts voor de dagelijkse afstand visie. De nummers die je nodig hebt zijn de nummers geschreven voor de sfeer. Een voorbeeld van een voorschrift zijn: 1,00-0,50 X 105. In dit voorbeeld is de bol de 1,00.

Bereken uw bril recept voor de computer. Als uw computer scherm is 21 tot 35 duim van je, wil je ongeveer 1,00 dioptrie toe te voegen aan uw recept. Bijvoorbeeld: uw recept (voor elke dag veraf) is + 1,00 bol. U zult 1.00 toe te voegen en de leesbril recept zou dan gelijk 2,00.

Als uw beeldscherm is 35 inch, of verder, weg van u, moet u 1,50 dioptrie toe te voegen aan uw recept. Met behulp van dit voorbeeld van een afstand voorschrijven van 1,00, zou de computer recept 2,50.

Als u op dit moment niet bril voor afstand nodig, dan begin je berekeningen op nul; dus verder te gaan met het voorbeeld, zou de computer glazen per 1,00 zijn.

Noteer de berekeningen op een vel papier om mee te nemen naar de winkel.

Een bril. De eenvoudigste manier te vinden en kopen een paar beeldschermbril is om naar uw lokale apotheek. Apotheken hebben meestal een weergave van de verschillende glazen gevarieerde sterke punten. U kunt de kracht van de bril te lokaliseren aan de binnenzijde van de arm van de bril als het niet duidelijk op de voorzijde van de lens of de verpakking.

Probeer op een paar brillen. Als u uw computerscherm gemeten ongeveer 21 inch van waar je kunt zitten, dat is de algemene afstand van de meeste computers zijn, dan is dit ook de lengte van je arm. Stand een armlengte afstand van de lezing grafiek die door de glazen scherm en kijk of je kunt lezen afdrukken van de geschatte grootte van de tekst op uw computerscherm.

Fine-tunen van je bril kracht. Als je het gevoel dat het niet helemaal goed, proberen naar boven of naar beneden met de kracht van de bril met een kwart stap (+/- 0,25) om te zien of je die perfecte balans te vinden.

Hints

Als u na het volgen van de bovenstaande stappen u vindt dat u nog steeds niet tevreden bent met uw visie bij het werken op de computer, kan het tijd om uw oogarts te herzien zijn. Indien nodig, een bril professioneel gemaakt.

Als u zich zorgen over de mogelijkheid om de juiste sterkte zelf achterhalen zijn, er zijn veel sites op het internet die u in staat om uit te printen een oog grafiek en laten zien welke kracht kunnen helpen, afhankelijk van welke lijn u moeite hebben met lezen. Gewoon zoeken naar "Computer Strength Eye Chart."

Share This Post