Index / Huis / Hoe een Exterior Wood deur die scheidt bij de Bodem te repareren?

Share This Post

Huis

Hoe een Exterior Wood deur die scheidt bij de Bodem te repareren?

Paneeldeuren zorgen voor architectonisch belang en detail. De meeste paneeldeuren zal duren voor tientallen jaren zonder behoefte van grote reparaties. Een goed onderhouden deur veranderingen in de luchtvochtigheid en de temperatuur weer; echter, kan

AdvertisementPaneeldeuren zorgen voor architectonisch belang en detail. De meeste paneeldeuren zal duren voor tientallen jaren zonder behoefte van grote reparaties. Een goed onderhouden deur veranderingen in de luchtvochtigheid en de temperatuur weer; echter, kan ernstige veranderingen en ruw weer de finish beschadigen en de gewrichten in het frame die de panelen te krimpen of zwellen en uiteindelijk te scheiden. Reparaties kunnen worden gemaakt met gemeenschappelijke instrumenten in een korte tijd, bespaart u honderden dollars in de deur-kosten van vervanging.

Wat je nodig hebt

 • Hamer

  schroevedraaier

  Razor schraper

  houtbeitel

  Rubberen hamer

  Houten blok

  Houtlijm

  bar klemmen

Verwijder de deur uit de scharnieren door een schroevendraaier tikken door de bodem van het scharnier om de pen uit het scharnier drijven. Leg de deur op een paar schragen het bodempaneel gemakkelijk toegankelijk te maken.

Schraap alle oude lijm uit de voegen aan beide zijden van de onderste deur rail met een scheermes schraper of scherpe houten beitel. De rail is de onderste horizontale stuk en wordt meestal verbonden met de twee buitenste verticale stukken, die bekend staat als Stiles. Schraap alle oude lijm uit de gezamenlijke langs de bovenkant van de rail ook.

Tik langs de onderkant van de deur met een rubberen hamer of hamer en woodblock aan de rail omhoog in de uitgangspositie met de onderkant van de rail gelijk met de uiteinden van de beide staanders. Raak de stijlen naar het midden van de deur in hun oorspronkelijke stand om de pasvorm controleren.

Tik op een beitel of een kleine platte koevoet in de gewrichten aan beide zijden van de onderlat en wrikken uit iets voor toegang tot de pen, of de tong, aan elke kant van het spoor. Toepassen houtlijm aan beide zijden van deze tong aan weerszijden van de rail. Tik op de rails terug op zijn plaats.

Breng twee bar klemt de breedte van de deur, drukken tegen de buitenranden van de stijlen. Gebruik gevouwen karton of hout shims naar pad de klemmen waar ze de deur te raken. Draai de klemmen aan de stijlen stevig tegen de zijkanten van de rail. Laat de klemmen gedurende ten minste drie tot vier uur, overnacht indien mogelijk, zodat de lijm uitharden.

Verwijder de klemmen en terug hang de deur op zijn scharnieren. Breng een laag van polyurethaan om de naden langs beide zijden van de rail om het te verzegelen en toekomstige problemen te voorkomen.

Share This Post