Index / Cars / Hoe een EGR Valve Pressure Sensor Vervang

Share This Post

Cars

Hoe een EGR Valve Pressure Sensor Vervang

De uitlaatgasrecirculatie (EGR) klep druksensor van het voertuig is ontworpen om de druk die door de EGR klep te regelen. De druksensor is gelegen op de firewall en twee rubber vacuum slangen en elektrische bedrading aangesloten op de voorzijde. Als

Advertisement

De uitlaatgasrecirculatie (EGR) klep druksensor van het voertuig is ontworpen om de druk die door de EGR klep te regelen. De druksensor is gelegen op de firewall en twee rubber vacuum slangen en elektrische bedrading aangesloten op de voorzijde. Als de sensor defect is, kunt u deze vervangen in ongeveer een uur om te helpen de auto efficiƫnter te werken.

Wat je nodig hebt

Steeksleutel

Dopsleutel set

Maak de negatieve accukabel van de accu post met een steeksleutel. Zoek de EGR klep druksensor op de firewall van het voertuig. De druksensor is gewoonlijk nabij het centrum tussen de hoofdremcilinder en verwarming slangen op de firewall.

Verwijder de twee bouten waarmee de druksensor vast aan de firewall met een dopsleutel en neem de sensor van de firewall. Koppel de elektrische bedrading van de druksensor en trek de rubber vacuum slangen van de sensor.

Gooi de oude EGR klep druksensor. Bevestig de rubberen vacuum slangen aan de nieuwe EGR-klep druksensor en sluit de elektrische bedrading naar de sensor.

Maak de EGR-klep druksensor om de firewall met bouten. Bevestig de negatieve accukabel van het voertuig om de batterij na.

Hints

Om brandwonden te voorkomen, laat de motor afkoelen voordat u probeert de EGR-klep druksensor te vervangen.

Share This Post