Index / Persoonlijke financiën / Hoe een eCheck account openen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe een eCheck account openen

De populariteit van het internet heeft ertoe geleid dat veel traditionele brick-and-mortar financiële instellingen om te beginnen met het aanbieden van elektronische controle van de rekeningen. Met een eCheckaccount je niet alleen toegang tot elk asp

Advertisement

De populariteit van het internet heeft ertoe geleid dat veel traditionele brick-and-mortar financiële instellingen om te beginnen met het aanbieden van elektronische controle van de rekeningen. Met een eCheckaccount je niet alleen toegang tot elk aspect van de bankrekening online, je vaak kan het openstellen van de rekening volledig voorbij het Internet. de exacte procedure voor het openen van een eCheckaccount varieert afhankelijk van de financiële instelling, maar volgt dezelfde basisstappen.

Stap 1: Kies een account

Afhankelijk van de bank, kunt u verschillende opties voor de elektronische controle van de rekeningen te hebben. Bijvoorbeeld, Bank of America biedt twee soorten controle van de rekeningen - een basis een en een rente verdienende één. Kies degene die het best aan uw controle behoeften op basis van minimale storting eisen, maandelijkse kosten en accountmanagement functies.

Stap 2: voldoen aan de minimale vereisten

Om een ​​bankrekening te openen, de meeste banken vereisen dat u:

Minstens 18 jaar oud

Wees een burger van Verenigde Staten

Heeft u een geldig sofi-nummer

Beschikken over een geldig identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs

Stap 3: Vul een applicatie

Van de webpagina van de bankrekening's, klik op de link "nu van toepassing" voor toegang tot de online applicatie. Sommige banken laten u ook de klantenservice bellen of een bezoek aan een online filiaal om een ​​rekening te openen. De applicatie vraagt ​​om:

Persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres

Inkomensgegevens zoals jaarsalaris, maandelijkse huur of hypotheek betalingen en arbeidspositie

Identiteitsgegevens waaronder sofi-nummer, geboortedatum en de meisjesnaam van de moeder

Tip

Als je een traditionele controle of spaarrekening al bij die bank, kunt u zich aanmelden bij uw bestaande account en het gebruik van de informatie in het dossier om automatisch in de aanvraag voor de eCheckaccount vullen.

Als u wilt een gezamenlijke rekeninghouder toe te voegen, moet je dezelfde informatie voor haar te verstrekken.

Stap 4: Fonds de rekening

Om geld te verplaatsen naar uw nieuwe account, kunt u een creditcard of betaalpas te gebruiken, koppelen een externe controle of spaarrekening, of geld bewegen over van een rekening bij dezelfde bank.

Tip

Bij het koppelen van een externe account, kunt u dat banknummer, uw rekeningnummer en het bedrag dat u wilt overbrengen nodig.

Sommige banken hebben minimale storting eisen bij het openen van een rekening. Bijvoorbeeld, Total, Premier Plus en Student Controle van de rekeningen Chase's vereisen een $ 25 minimum storting, terwijl de Chase Premier Platinum Betaalrekening moet $ 100 aan de slag.

Share This Post