Index / internet / Hoe een eBay-zaak te sluiten

Share This Post

internet

Hoe een eBay-zaak te sluiten

eBay biedt een online marktplaats voor mensen om te kopen en verkopen bijna alles. Meestal transacties tussen kopers en verkopers gaan goed. Af en toe, maar er iets mis gaat, zoals een koper niet betalen voor items gekocht, een verkoper niet verzendi

AdvertisementeBay biedt een online marktplaats voor mensen om te kopen en verkopen bijna alles. Meestal transacties tussen kopers en verkopers gaan goed. Af en toe, maar er iets mis gaat, zoals een koper niet betalen voor items gekocht, een verkoper niet verzending van de items of onjuist itembeschrijvingen dat de koper wil een terugbetaling te verlaten. Als koper en verkoper kunnen niet in der minne dingen uit te werken, eBay biedt de mogelijkheid om een ​​zaak te openen met hun Resolution Center. Deze gevallen sluit automatisch met het oplossen van het probleem. Als er geen automatische resolutie optreedt, kunt u handmatig de zaak te sluiten.

Open uw internetbrowser en ga naar de eBay-website. Meld u aan met de eBay-account dat u de zaak onder geopend.

Klik op 'Mijn eBay "en" Samenvatting "op de rechterbovenhoek van het scherm, en vervolgens op het tabblad" Account ".

Klik op 'Resolution Center "in de lijst aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden tot je de lijst met uw gevallen.

Selecteer het geval u wilt sluiten, antwoord geven op de vraag over de oplossing van het probleem en klik vervolgens op "Sluiten Case."

Hints

Kopers kunnen een zaak te openen na de verwachte leverdatum voor items niet ontvangen. Als er geen geschatte leverdatum bestaat, moeten de kopers wachten zeven dagen na het indienen van betaling. Geen wachttijd bestaat voor onnauwkeurig beschrijver of defecte items. eBay bepaalt of een koper verdient een terugbetaling als de verkoper niet reageert in een tijdig.

Verkopers moeten vier volle dagen wachten voordat het sluiten van onopgeloste zaken met betrekking tot het ontbreken van betaling. Na die tijd kan de verkopers het item te bieden aan de volgende meestbiedende of opnieuw aanbieden het item te koop. eBay biedt een eindwaarde krediet voor openstaande posten.

eBay kan opschorten of annuleren van uw account als u herhaaldelijk niet aan de uiteengezet in de eBay-terms of service verwachtingen te volgen. Bijvoorbeeld, regelmatig niet te betalen voor items niet aangeschaft kan resulteren in het verlies van uw eBay-account privileges.

Share This Post