Index / Huis / Hoe een Drain Plug Out van een badkamer wastafel Get

Share This Post

Huis

Hoe een Drain Plug Out van een badkamer wastafel Get

Het nemen van uw aftapplug, ook wel bekend als uw stop, is gewoon een kwestie van het losdraaien van een schroef en het verwijderen van een clip. Aftappluggen zijn haar catchers, en soms is het beter om gewoon trek de afvoer stekker uit en reinig het

AdvertisementHet nemen van uw aftapplug, ook wel bekend als uw stop, is gewoon een kwestie van het losdraaien van een schroef en het verwijderen van een clip. Aftappluggen zijn haar catchers, en soms is het beter om gewoon trek de afvoer stekker uit en reinig het dan om ontstoppers storten uw afvoer. Bepaalde drain schoonmakers zijn zo sterk dat ze de finish op de aftapplug kunnen beschadigen. Om uw aftapplug te verwijderen, moet je in staat zijn onder uw gootsteen te krijgen.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Plamuurmes

Kijk op de achterkant van de regenpijp direct onder uw gootsteen. Er zal een metalen spil staaf uitsteekt uit de achterkant van je pijp.

Verwijder de metalen clip aan het einde van de scharnierstang die het verst van Uw drainagebuis.

Schuif de platte metalen koppeling off van het einde van de scharnierstang nadat u de klem verwijderen. De platte metalen koppeling verbindt uw draaistang om uw stopstang aan de bovenkant van uw gootsteen.

Gebruik je een tang om de spil moer los te maken en te verwijderen. De pivot noot houdt uw pivot staaf op zijn plaats in de achterkant van uw regenpijp. Schuif de spil moer over uw draaistang wanneer het vrij is van de draden.

Trek je draaistang uit uw regenpijp en opzij leggen.

Schuif het dunne lemmet van uw plamuurmes onder de rand van je aftapplug en til. Grijp greep van uw stekker en trek hem uit uw gootsteen.

Hints

Niet zet je water totdat u opnieuw geïnstalleerd uw draaistang of je zal een overstroming onder uw gootsteen te hebben.

Share This Post