Index / Bedrijf / Hoe een Conference Call Schik

Share This Post

Bedrijf

Hoe een Conference Call Schik

Conference calls zijn nuttig voor het regelen van een ontmoeting met een groep mensen op verschillende plaatsen die behoefte hebben om beslissingen te nemen. Een groep van advocaten kan nodig zijn om te ontmoeten en te beslissen een strategie voor de

AdvertisementConference calls zijn nuttig voor het regelen van een ontmoeting met een groep mensen op verschillende plaatsen die behoefte hebben om beslissingen te nemen. Een groep van advocaten kan nodig zijn om te ontmoeten en te beslissen een strategie voor de zaak van hun cliënt of een groep van vrijgezellen kan proberen om een ​​bruiloft douche te plannen. Een conference call kan een groep helpen van mensen die beslissingen in minuten, welke dagen zou kunnen nemen over e-mail en het onmogelijk om te doen in eigen persoon zou kunnen zijn te maken.

Wat je nodig hebt

Telefoon

Meeting-scheduling software

Identificeer de mensen die je nodig hebt om uit te nodigen voor de conference call. prioriteren dan het belang van de aanwezigheid van elke persoon. Als er drie of vier mensen bellen in uw conference call, de prioritering van de lijst van genodigden kan niet belangrijk zijn. Maar als je uitnodigt zes of meer mensen, is de kans groter dat er plannen van conflicten zullen zijn. Zorg ervoor dat de belangrijkste beslissers in staat om bij te wonen zal zijn.

Neem contact op met belangrijke deelnemers aan plannen van conflicten te identificeren. Zoek uit of en wanneer deze mensen buiten de stad zal zijn voor een langere tijd, op een vliegtuig en niet beschikbaar om te bellen of anderszins verhinderd. Schik uw vergadering tijd rond deze conflicten.

Stuur een uitnodiging aan alle aanwezigen. Gebruik e-mail, Evite of een ander uitnodiging softwareprogramma. Microsoft Outlook kan de vergadering plannen, uitnodigingen versturen en laat genodigden te accepteren of te weigeren. U zult snel een algemeen idee van wie kan bijwonen en die dat niet kunnen. De genodigden kan voorstellen op tijden dat beter voor hen laten werken, en ze kunnen je ook agendapunten sturen in hun antwoorden op de bijeenkomst aanvraag. Herzie uw uitnodiging op basis van de feedback die je krijgt.

Plan uw vergadering met behulp van een call-in service. Er zijn verschillende bedrijven die zijn gespecialiseerd in het hosten van conference calls, zoals het opnemen van FreeConference en InstantConference. Als uw bedrijf vaak schema's conference calls, erachter te komen of uw bedrijf heeft een contract met een bepaalde call-in service.

Stuur het definitieve uitnodiging aan alle aanwezigen. Stuur de uitnodiging ook aan de mensen die het oorspronkelijke vergaderverzoek afgenomen, voor het geval ze later beschikbaar komen. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie in de uitnodiging, met inbegrip van de datum en tijd van de oproep, de landcode en het telefoonnummer dat de deelnemers moeten gebruiken, alsmede alle noodzakelijke deelnemer codes bevatten. Ook uw telefoonnummer, zodat de deelnemers direct contact met u opnemen als ze problemen inbellen hebben.

Hints

Als u nog nooit gebruik gemaakt van een conference-call service voor, rond te vragen over de duidelijkheid van de gesprekken en gebruiksgemak. Er zijn een aantal diensten en een aantal gratis, dat een vergoeding. Vergelijk de prijzen van de diensten tegen betaling en beslissen welke het beste past bij de behoeften van uw bedrijf.

Share This Post