Index / Huis / Hoe een Chenille Couch Schoon

Share This Post

Huis

Hoe een Chenille Couch Schoon

Chenille is een delicate weefsel en moet met zorg worden behandeld. Vanwege de getufte constructie, de stof heeft een zachte aanraking tijdens het reinigingsproces. Chenille banken met succes kan worden gereinigd met de hand met een laag vochtgehalte

Advertisement

Chenille is een delicate weefsel en moet met zorg worden behandeld. Vanwege de getufte constructie, de stof heeft een zachte aanraking tijdens het reinigingsproces. Chenille banken met succes kan worden gereinigd met de hand met een laag vochtgehalte methode. Overmatig vlekken of opgehoopt vuil behoefte aan de diensten van een professionele bekleding schoonmaakbedrijf.

Wat je nodig hebt

stoffering shampoo

Emmer

Spons of baby haarborstel

Rubberen handschoenen

Terry doek handdoeken

Stap 1

Kies een aangewezen voor de hand of schuim reiniging bekleding shampoo. Vermijd bekleding shampoo die een stoommachine vereist. Lees het etiket voor de aanbevolen stoffen en kies er eentje die chenille specificeert als een goedgekeurd materiaal.

Stap 2

Bedek handen met stevige rubberen handschoenen. Meng shampoo in de emmer volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Altijd pre-test op een onopvallende gebied om ervoor te zorgen dat het reinigingsmiddel geen ongunstige reactie met de stof.

Stap 3

Schud de oplossing in de emmer te veel schuim vormen. Bevochtig spons of baby haarborstel met de oplossing en wring het overtollige vocht. Schep wat zeepsop en voorzichtig toe te passen op de chenillestof. Licht en gelijkmatig nat de stof met de shampoo schuim, heel voorzichtig borstelen of deppen de vleug van de chenille.

stap 4

Dep overtollig vocht en vuil van de stof met een schone badstof handdoek.

stap 5

Herhaal stap twee en drie als nodig is om kleine delen van de laag bedekken tegelijk.

stap 6

Stand-up van alle kussens of kussens om te drogen. Houd huisdieren en kinderen uit de buurt van de bank tot het volledig droog is.

Share This Post