Index / Persoonlijke financiën / Hoe een brief te schrijven naar Child Support betalingen verminderen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe een brief te schrijven naar Child Support betalingen verminderen

Voor degenen die zijn opgelegd door een rechter om alimentatie te betalen, is het mogelijk om dat bedrag gewijzigd zonder gebruik van de diensten van een advocaat te hebben. Verzoekschrift aan de rechter na een wijziging in de omstandigheden, zoals w

AdvertisementVoor degenen die zijn opgelegd door een rechter om alimentatie te betalen, is het mogelijk om dat bedrag gewijzigd zonder gebruik van de diensten van een advocaat te hebben. Verzoekschrift aan de rechter na een wijziging in de omstandigheden, zoals werkloosheid of een verlaging van de beloning, komt vaak voor, en veel rechters zal instemmen met een wijziging van het kind te ondersteunen als bewijs van die verandering ook wordt verstrekt. De meeste rechtbanken zullen echter niet accepteren eenvoudige rogatoire commissies. De juiste juridische formulieren moeten ook worden ingediend, samen met de dossierkosten te hebben uw zaak beschouwd.

Onderzoek eisen van uw staat. wetten van elke staat variëren, en elke staat heeft zijn eigen set van wettelijke formulieren voor het aanvragen van een verandering in het kind te ondersteunen. Sommige vormen worden genoemd een "Beweging voor een Modification", terwijl anderen een worden "Petitie voor Wijziging." De meeste staat rechtbank systemen hebben websites die informatie en formulieren te verstrekken. Doe een internet zoeken naar "child support vormen", samen met de naam van uw staat. U kunt ook zoeken op "family court", samen met de naam van uw staat.

Vul het juiste rechtsvorm of beweging. Probeer niet te klinken als een advocaat, en houd uw verzoek beknopt. Verklaar uw reden voor het aanvragen van een reductie. Een verklaring dat u ook ondersteunende documenten, zoals een bankafschrift, salaris stomp of een brief van uw werkgever hechten. Onder andere een bankafschrift of bewijs dat je kind te ondersteunen betalingen hebben gemaakt zoals bevolen om te laten zien dat je order van het hof ernstig in het verleden hebben plaatsgevonden.

File uw verzoeken met de juiste rechtbank. Aanvragen moeten worden ingediend bij het gerecht dat uw oorspronkelijke rechterlijk bevel overzag. Zorg ervoor dat u de juiste dossierkosten, samen met uw verzoek. zonder de juiste vergoedingen ingediende verzoeken zal worden teruggegeven aan u.

Share This Post