Index / wettelijk / Hoe een bestelling van de bescherming in New York Krijg

Share This Post

wettelijk

Hoe een bestelling van de bescherming in New York Krijg

De staat van New York biedt enige bescherming aan burgers die zich kunnen vinden in potentieel gevaarlijke situaties. Als iemand dreigt te veroorzaken, of al heeft veroorzaakt lichamelijk letsel aan u of uw minderjarig kind, het gerechtelijk systeem

Advertisement

De staat van New York biedt enige bescherming aan burgers die zich kunnen vinden in potentieel gevaarlijke situaties. Als iemand dreigt te veroorzaken, of al heeft veroorzaakt lichamelijk letsel aan u of uw minderjarig kind, het gerechtelijk systeem geeft u het recht op een orderbestand van bescherming tegen de persoon die een bedreiging vormt voor u. Lichamelijke schade niet te zijn veroorzaakt, om voor een individu tot het dossier voor een Order of Protection met de New Yorkse rechtssysteem. Als de dreiging van geweld bestaat, dat is genoeg in de ogen van de rechtbank.

Ga naar uw dichtstbijzijnde gerechtsgebouw aan de orde van bescherming te verkrijgen. Vraag om een ​​straatverbod pakket. Binnen het pakket vindt u een reeks formulieren over u, de situatie en de potentiële bedreiging te vinden. Hebben zoveel mogelijk informatie over de dader voordat je gaat in, met inbegrip van naam, adres en geboortedatum. U wordt gevraagd om informatie over je relatie met de dader en de bedreigingen die je het gevoel bestaan ​​te bieden.

Praat met een rechter over de volgorde van bescherming. Als de rechter heeft vragen over de aard van uw relatie of de potentiële dreiging, kunt u worden opgeroepen om een ​​hofdatum om uw zaak verder te pleiten. Als uw schriftelijke argumenten die je hebt ingediend voldoende zijn, zal de rechter meestal afgifte van een huisverbod.

Hand kopieën van uw straatverbod over aan de plaatselijke politie. De politie zal dan rekening mee dat de dader niet is toegestaan ​​om in de nabijheid van u of uw kinderen.

Kom op tijd voor alle geplande rechter data. Blijf in contact met de plaatselijke politie, en zorg ervoor dat de dader was gevestigd en geserveerd met de papieren. Draag de Orde van bescherming met u te allen tijde.

Hints

Volgens de staat New York, kunt u alleen een bestelling indienen tegen iemand als je verwant zijn aan hen door bloed of huwelijk, een kind gemeen met de dader of een intieme relatie met hen hebben gehad. Het is aan de rechter om te bepalen of je relatie met de persoon die past bij de criteria. De relatie hoeft niet per se seksueel te zijn, maar het heeft wel een hechte relatie voorbij ongedwongen vriendschap.

Om voor de rechter om de toe te wijzen, moet een van de volgende strafbare feiten zijn gepleegd: het besluipen, dreigend, mishandeling, poging tot aanranding of roekeloos gedrag.

Bel de politie onmiddellijk op elk moment als je voelt dat je in gevaar bent. Een Order of Protection biedt u juridische waarborgen van het individu, maar vergeet niet dat de dader de wet eerder gebroken, en hij kon dit opnieuw doen.

Share This Post