Index / Cars / Hoe een automatische transmissie Flush at Home Perform

Share This Post

Cars

Hoe een automatische transmissie Flush at Home Perform

Als u een automatische transmissie in uw auto dan moet je de transmissie vloeistof gespoeld om uw auto goed onderhouden te houden. De transmissie wordt vaak vergeten, totdat er problemen ontstaan. Tegen die tijd is het te laat en je eindigt met kostb

Advertisement

Als u een automatische transmissie in uw auto dan moet je de transmissie vloeistof gespoeld om uw auto goed onderhouden te houden. De transmissie wordt vaak vergeten, totdat er problemen ontstaan. Tegen die tijd is het te laat en je eindigt met kostbare reparaties. Het beste is om te spoelen de transmissie vloeistof om de 30.000 mijl of drie jaar. Vaker als het voertuig wordt gebruikt voor het slepen. De meeste garages je willen laten geloven dat je moet hun dure machine te gebruiken om uw automatische transmissie vloeistof te spoelen. Dit artikel zal u tonen hoe dat te doen thuis met een paar eenvoudige hulpmiddelen.

Wat je nodig hebt

Schroevendraaier / sleutel / socket palmechanisme en afhankelijk van het type slangklemmen.

5 gallon emmer.

Lange trechter die past in de transmissie peilstok buis.

Bij automatische transmissie vloeistof. (Controleer de peilstok of de handleiding voor de juiste transmissie vloeistof van uw voertuig)

Een helper maakt dit makkelijker.

Jack en kriksteunen.

Alles wat u klaar nodig heeft voordat u de verzending flush service te starten. Als je eenmaal begint je hoeft niet te stoppen totdat je klaar bent. Voer het voertuig totdat het normale bedrijfstemperatuur en zet hem dan uit. Til de voorzijde van het voertuig met de krik en plaats het op jack stands. Nu zul je nodig hebt om uit te vinden waar de transmissie koeler lijnen gaan in de radiator. Zij kunnen hetzij aan de zijkant of onderkant van de radiator. Plaats de 5 liter emmer onder waar de transmissie koeler lijnen gaan in de radiator.

Maak de slangklemmen op de transmissie koeler lijnen bij de radiator en schuif ze terug op de lijnen. Houd de transmissie koeler lijn waar het gaat in de radiateur en trek ze uit. Als ze niet in een lange tijd verwijderd kan het nodig om ze te draaien en trek ze af. Zodra u zowel transmissie koeler lijnen verwijderd en in de emmer verwijderen van de transmissie peilstok en plaats de lange trechter in de buis.

Open het geval van transmissie vloeistof en verwijder de doppen van alle van de transmissie vloeistof. Zodra u het voertuig te starten het zal beginnen met het pompen van de transmissie vloeistof uit in de 5 liter emmer. U moet snel vloeistof toe te voegen. Start het voertuig (of uw helper doen) en dan beginnen met het toevoegen transmissie vloeistof door de trechter. Giet de transmissie vloeistof snel, en probeer niet om de trechter run te laten drogen. Giet 9 van de 12 liter transmissie vloeistof in de trechter en dan sloot de auto af. U wilt tot ongeveer 3 liter beschikbaar voor het geval je nodig hebt om af te sluiten het transmissie vloeistof te verlaten.

Vervang nu de transmissie koeler lijnen en verwijder het voertuig uit het jack stands en laat het terug naar de grond. Start het voertuig en zorg ervoor dat het is aan de normale bedrijfstemperatuur. Met de voet op het rempedaal te bewegen het voertuig door alle versnellingen meerdere malen en dan plaats het terug in het park. Steek nu de peilstok en controleer het oliepeil. Als het binnen het normale bereik dan heb je de transmissie flush diensttijd. Als u meer vocht toe te voegen; voeg ongeveer een halve liter per keer en dan opnieuw uitvoeren van het voertuig door de versnellingen en controleer het niveau. Doe dit totdat het niveau is binnen het normale bereik. Als je te veel vocht dan zul je nodig hebt om een ​​deel van het uitlekken totdat het is binnen het normale bereik. Sloot de auto af en zoek de aftapplug en laat een beetje vloeistof uit. Vervang de aftapplug en start het voertuig en controleer opnieuw het vloeistofniveau.

Hints

Een helper maakt dit een beetje makkelijker, zodat ze kunnen beginnen en zet het voertuig voor u en u zich kunt concentreren op de transmissie flush service.

Zorg ervoor dat je een paar liter transmissieolie te verlaten, zodat je wat toe te voegen voor het geval je het nodig zal hebben.

Transmissie reparaties krijgen duur. Het is een stuk makkelijker om een ​​beetje te betalen voor een transmissie flush service elke paar jaar dan het is om te betalen voor de wederopbouw of vervanging van uw transmissie.

NOOIT een transmissie flush dienst niet uit als het voertuig heeft een hoge kilometerstand (100.000 mijl of meer) en de transmissie is nog nooit eerder gespoeld. Dit kan de opbouw van vernis in de transmissie en tot plakken kleppen en leiden tot dure reparaties.

Houd uw handen uit de buurt van bewegende delen in de motorruimte.

Share This Post