Index / tech / Hoe een AT & T signaal te versterken

Share This Post

tech

Hoe een AT & T signaal te versterken

AT & T is een belangrijk telecommunicatiebedrijf dat een groot aantal mobiele telefoons biedt. Hoewel AT & T heeft een groot draadloos netwerk, kunnen de abonnees nog steeds ondervinden signaal verloren van tijd tot tijd. Het verlies van uw mobiel

AdvertisementAT & T is een belangrijk telecommunicatiebedrijf dat een groot aantal mobiele telefoons biedt. Hoewel AT & T heeft een groot draadloos netwerk, kunnen de abonnees nog steeds ondervinden signaal verloren van tijd tot tijd. Het verlies van uw mobiele telefoon signaal kan worden bijgedragen aan een aantal factoren die buiten de controle van AT & T's. Echter, er zijn manieren waarop u het signaal kan stimuleren op uw AT & T mobiele telefoon.

Laad de batterij van uw mobiele telefoon naar uw signaal te versterken. Een zwakke batterij van de telefoon in staat zijn om een ​​verbinding te maken of stuur een SMS-bericht, maar het kan niet sterk genoeg om een ​​goed signaal te vinden.

Ga naar een open gebied, vrij van obstakels zoals grote gebouwen. Als binnen, zitten in de buurt van een raam of te verplaatsen naar een hogere verdieping. Hoe dichter je bij een obstructie of ondergronds, de armere uw mobiele telefoon signaal zal zijn.

Schakel de Wi-Fi-functie op uw mobiele telefoon (indien van toepassing) om AT & T signaal te versterken. Wi-Fi kunt u verbinding maken met een betrouwbare draadloze internet signaal, dat u kunt gebruiken om te bellen, ontvangen van gegevens en surfen op het web.

Koop een antenne booster en installeren op je mobiele telefoon. Antenne boosters werken door het versterken van uw slinkende signaal, dat de productie toeneemt.

Zorg ervoor dat de antenne van de telefoon wordt opgericht en die niet onder een telefoon zaak of je hand. Het behandelen van uw mobiele telefoon antenne zal uw mobiele telefoon signaal te beperken en kan ertoe leiden dat u om te zwerven buiten de AT & T-netwerk.

Share This Post