Index / Bedrijf / Hoe een Architecture Portfolio aanmaken

Share This Post

Bedrijf

Hoe een Architecture Portfolio aanmaken

Een architectuur portfolio helpt u uw ervaring, vaardigheden en aanpak te presenteren aan de architectuur op een gestructureerde manier. Portefeuilles zijn belangrijk voor architecten solliciteren of pitching projecten. Om een ​​portefeuille te creër

AdvertisementEen architectuur portfolio helpt u uw ervaring, vaardigheden en aanpak te presenteren aan de architectuur op een gestructureerde manier. Portefeuilles zijn belangrijk voor architecten solliciteren of pitching projecten. Om een ​​portefeuille te creëren, het verzamelen van foto's van uw werk, het organiseren van het materiaal in een logische structuur en de inhoud te presenteren in een conventioneel bindmiddel, laptop of tablet computer.

Het plan van de presentatie

Om inhoud voor uw portefeuille selecteren, een doel voor uw presentatie en de informatie die uw publiek nodig heeft om een ​​beslissing in uw voordeel te identificeren. Als u pitching voor een publieke sector project, bijvoorbeeld, moet u de beslissers heb je de capaciteit, ervaring en kennis van de architectonische eisen in die sector te overtuigen. Uw content moeten deze berichten met relevante afbeeldingen publieke sector en informatie zoals project case studies te versterken.

Maak een Structure

Uw portefeuille moet een duidelijke structuur die het mogelijk maakt om uw zaak te presenteren op een overtuigende manier te hebben. Maak een kort overzicht dat de belangrijkste elementen van uw ervaring, voorbeelden van je beste projecten en de voordelen van het gebruik van uw diensten omvat. Samen een profiel pagina die uw beroepskwalificaties en mogelijkheden geeft. Omvatten voorbeelden van afgeronde projecten op de behoeften van uw prospect relevant. Het ontwikkelen van een case study die uw aanpak van projecten illustreert. Onder andere een pagina die uw contactgegevens geeft en nodigt het vooruitzicht om projectvoorstellen te vragen.

Ontwikkelen profielpagina

Je profiel pagina geeft prospects informatie over uw mogelijkheden en helpt bij het vaststellen van uw reputatie. Een lijst van uw diploma's en beroepskwalificaties, met inbegrip van het lidmaatschap in de architectuur instituten. Vermeld het aantal jaren dat u de architectuur hebben beoefend. Beschrijf uw sleutel architectuur en project management vaardigheden. Een lijst van de sectoren die u werkt in, samen met de klant namen en samenvattingen project. Als u pitching als een onderneming, beschrijft het aantal werknemers en omvatten beknopte biografieën van belangrijke teamleden.

Showcase Projecten

Afbeeldingen van afgeronde projecten tonen de omvang en de kwaliteit van het werk je hebt uitgevoerd. Neem interieur en exterieur shots van de projecten, met behulp van een professionele fotograaf indien nodig. Vermeld de kosten van het project en een beschrijving van uw mate van betrokkenheid. Onder meer erkenningen van andere professionals aan het project, zoals de raadgevende ingenieurs en interieurontwerpers

Demonstreren Architectonische Approach

Een case study van een afzonderlijk project geeft prospects inzicht in de manier waarop je het werk. Stel de doelstellingen en uitdagingen van het project. Toon begrip schetsen, CAD-graphics en foto's van onderhanden werk om de voortgang van het project te illustreren. Beschrijf de resultaten en voordelen van het project aan de klant.

Kies de Format

Een architectuur portfolio moet een flexibel instrument dat u gemakkelijk kunt aanpassen voor verschillende presentaties. Terwijl de inhoud van een gedrukte portfolio wijzigen, bijwerken van de binder kan kostbaar en tijdrovend. Met een digitaal portfolio, kunt u wijzigingen snel en gemakkelijk te maken. Daarnaast kan een digitaal portfolio's, diavoorstellingen en interactieve content op te nemen. U kunt een digitale portfolio te plaatsen op een website voor prospects om als onderdeel van een lopend marketing programma te downloaden of e-mail de portefeuille

Share This Post