Index / Careers & Work / Hoe een Aircraft Mechanic Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe een Aircraft Mechanic Word

Vliegtuigen mechanica repareren particuliere en commerciële vliegtuigen, met inbegrip van motoren, besturingssystemen en de romp. De meeste worden gecertificeerd, omdat de Federal Aviation Administration mandaten dat alle vliegtuigen onderhoud door e

AdvertisementVliegtuigen mechanica repareren particuliere en commerciële vliegtuigen, met inbegrip van motoren, besturingssystemen en de romp. De meeste worden gecertificeerd, omdat de Federal Aviation Administration mandaten dat alle vliegtuigen onderhoud door een van beide worden uitgevoerd of onder toezicht van een gecertificeerde monteur met de juiste ratings of toelatingen.

Basisvereisten voor FAA Aircraft Mechanic Certificate

U moet minstens 18 jaar oud en in staat om te spreken, lezen en schrijven vloeiend Engels een door de FAA gecertificeerd vliegtuig monteur te worden. Je moet ook 18 maanden praktische ervaring in het werken met ofwel vliegtuigen powerplants of casco's, of 30 maanden van praktische ervaring in het werken op beide, ofwel de Powerplant Mechanics of vliegtuigstructuur Mechanics examens af te nemen. U kunt de nodige ervaring op te doen door het bijwonen van een door de FAA goedgekeurd Aviation Maintenance Technician School of via civiele of militaire on-the-job training.

Aviation Maintenance School

Vliegtuigen monteurs wonen vaak een door de FAA goedgekeurd Aviation Maintenance Technician School. Cursussen omvat lessen in de controles van vliegtuigen, systemen en vlucht instrumenten en hands-on ervaring repareren van vliegtuigen. Afgestudeerden van deze programma's verdienen een certificaat van voltooiing door de FAA erkend dat het aan de regelgeving ervaringseisen dus afgestudeerden de examens kan nemen om FAA-gecertificeerde vliegtuigen mechanica geworden. De meeste luchtvaart onderhoud technicus programma's duren ongeveer 12 tot 18 maanden en vele award een associate degree na je afstuderen.

FAA-certificering - Verdienen Uw A & P Ratings

De FAA biedt aparte certificaten voor de monteurs die op het lichaam van een vliegtuig werken en degenen die aan motoren werken. Degenen die op het lichaam van een vliegtuig werken heten Airframe Mechanics (A), terwijl degenen die op motoren die werken zijn Powerplant Mechanics (P) genoemd. Elk certificaat heeft een eigen geschreven, mondelinge en praktische examens. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics constateert werkgevers sterke voorkeur monteurs die zowel A & P ratings hebben verdiend.

Examens voor FAA-Certified Mechanic

U moet mondelinge en praktische proeven, alsmede de schriftelijke examens door te geven aan een door de FAA gecertificeerd vliegtuig monteur geworden. Toe te passen op een schriftelijk examen te nemen, moet u een bewijs van ervaring te presenteren aan een FAA-inspecteur bij de plaatselijke FAA kantoor. Casco en power plant monteur certificaten zowel vereisen een apart examen, evenals een algemene test die zowel. Een Aangewezen Mechanic Examiner zal de mondelinge en praktische proeven toedienen aan u. Een lijst met examinatoren is verkrijgbaar bij de plaatselijke FAA kantoor. De mondelinge en praktijkexamens te dekken 43 afzonderlijke technische vakken. Elke mondelinge / praktijkexamens duurt ongeveer 8 uur.

On-the-job training

Sommige aspirant-vliegtuigen mechanica kiezen om de 30-36 maanden praktijkervaring nodig is om de FAA monteur certificatie-examens af te nemen door te werken voor een paar jaar als een door de FAA gecertificeerd vliegtuigen hersteller of een vergelijkbare positie te krijgen. Het werk van een vliegtuig reparateur moet altijd onder toezicht van een gecertificeerde vliegtuigen monteur. Vliegtuigen reparateurs moeten ook slagen voor een examen om hun diploma te verdienen. U kunt de vaardigheden te leren om een ​​vliegtuig reparateur in het leger te worden, op school of via on-the-job training.

Share This Post